Slovenya düzenli olarak taze meyve ithal edecek

Slovenyalı firma Türkiye’den haftalık ortalama 3 TIR meyve ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Slovenyalı bir firma Türkiye’den nar, limon, greyfurt haftalık ortalama 3 TIR bazında ithal etmek istediklerini beyan ederek fiyat teklfileri talep etmektedir.

Slovenya, ithal ürünlerde AB teknik mevzuatını uygulamaktadır. Söz konusu mevzuat, ürünlerin AB pazarına girişte tüketici sağlığı ve güvenliği ile çevrenin korunmasına ilişkin uyulması gereken zorunlulukları kapsamaktadır. Ürünlerin teknik mevzuata uygunluğu ithalat aşamasında kontrol edilebileceği gibi piyasa gözetimi yoluyla da denetlenebilmektedir.

Sloven iş dünyasının Türkiye pazarına yönelik ilgisi artarak devam etmektedir. Slovenya’nın nüfus ve pazar hacminin küçük olması nedeniyle, Türk firmalarında ilgi eksikliği gözlenmektedir. Slovenya’nın Orta ve Güneydoğu Avrupa ülkeleri ile yoğun ekonomik ilişkileri bulunmaktadır. Güneydoğu Avrupa ülkelerine ve özellikle Sırbistan ve Karadağ’a yönelik yatırımlarda firmalarımızın Sloven firmalar ile ortaklık kurmalarının veya işbirliği yapmalarının önemli bir avantaj sağlayacağı düşünülmektedir.

Slovenya AB ülkeleriyle basta coğrafi yakınlık olmak üzere tarihi ve kültürel ilişkilerinin etkisiyle yakın bir işbirliği içerisindedir. Dolayısıyla Türk firmalarının ülkede kurulacak ortaklıklar çerçevesinde, AB pazarına yönelik yatırımları gerçekleştirebilecekleri geniş alanlar mevcuttur.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear all,
We are a well known Slovenian company
We are interested in buying next products:
- pomegranate: 1 class quality, packing 5kg in plastic box, cal.7,9,12 (preferably more calibers 9,12).
- lemon/mayer: 1 class quality, packing 10kg in plastic or carton box, calibers:54,60,66.
- grapefruit: Whitemarsh, caliber 45,50,55 packed in 15 kg carton box / Star ruby, caliber 45,50 and 55 packed in 15 kg carton box.
We would like to do bigger quantities / 2-4 trucks per week. Please give us best possible price per kilo - DAP LJUBLJANA.
Please give us response with price as soon as possible.
Best regards

http://turkishexporter.net/en/Leads/342843_fresh-citrus-fruits-offer-request-from-slovenia

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir