Sri Lanka'dan veteriner ilaçları bayiliği talebi

Sri Lankalı bir firma büyükbaş hayvanlar için kullanılmak üzere enjektabl ilaçlar satın almak istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sri Lanka ekonomisi ticaret ağırlıklı bir yapıya sahiptir, toptan ve perakende ticaret (iç pazardaki ürün ve hizmet ticareti ile dış ticareti kapsamaktadır) 2011 yılı rakamlarına göre GSYİH’nın %21’ini oluşturmaktadır ve GSYİH içindeki en büyük alt sektördür.

Sri Lanka ticaret ortamı anlamında Güney Asya’daki en liberal ülkelerden biridir, ancak ülkenin yüksek ithalat eğilimi sürekli bir dış ticaret açığına neden olmaktadır. Uluslararası ticaret, ağırlıklı olarak başkentte yoğunlaşmıştır ve tüm ihracat ve ithalatın %90’ı Kolombo Limanı’ndan geçmektedir. Çok sayıda küçük ve orta ölçekli ithalatçı mevcut olmasına rağmen, 20 ila 30 adet görece büyük firma uluslararası ticaretin büyük bir kısmını gerçekleştirmektedir. Çok az sayıda ithalatçı ülkenin diğer bölgelerinde dağıtım ağlarına sahiptir, ithalatçıların çoğunluğu doğrudan bölgesel dağıtımcılara veya perakendecilere toptan satış yapmaktadır.

İmalat sanayi üretiminin büyük bir kısmı özel sektöre ait ihracat odaklı üretim tesislerinde gerçekleştirilmektedir. İmalat sanayinde başı hazır giyim sektörü çekmektedir. Diğer yandan gıda ve içecek, kimyasal ürünler, kauçuk ürünler üretimi de önem taşımaktadır. Tarım sektörünün hasılası azalmaktaysa da, işgücünün üçte birini istihdam ettiğinden ve imalat sanayiyle, hizmetler sektörüyle güçlü dolaylı bağları nedeniyle sektör GSYİH açısından önemini korumaktadır.

Sri Lankalı bir firma büyükbaş hayvanlar için kullanılmak üzere enjektabl ilaçlar satın almak istemektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear sir
We are from Sri Lank Colombo **** vet pharma private limited Distributing company
We need ketamine injection xylazene injection intra mammory infusion cattle for mastits and other products
Please help us to sell your products in Sri Lanka thanking you  

http://turkishexporter.net/en/Leads/345736_veterinary-medicine-injections-required-in-sri-lanka

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.

Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir