Suudi Arabistan güvenlik kamerası istiyor

Suudi Arabistanlı firma Türkiye’den kapalı devre kamera sistemleri konusunda teklifi alabilecekleri firmalar arıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Suudi Arabistan’da güvenlik ve emniyet sistemleri satış ve servisi alanında faaliyetleri olan bir firma Türkiye’den kapalı devre kamera sistemleri konusunda fiyat teklifi alabilecekleri firmalar aramaktadır.

Suudi Arabistan’ın dış ticaret politikalarını şekillendiren başlıca hususlar; düşük gümrük vergisi oranları, Körfez İşbirliği Konseyi’ne (KİK) üye ülkeler arasında 2003 yılında kurulan gümrük birliği ve 2005 yılında Dünya Ticaret Örgütü’ne (DTÖ) üye olunmasıdır. DTÖ’ye verilen taahhütler gereği malın piyasaya girişi öncesinde onay istenmesi gerekliliği ve yerel acenta kullanımı zorunluluğu kaldırılmış, ticaret rejimi Suudi olmayan işadamları için daha şeffaf hale getirilmiştir.

Ülkede üç önemli dağıtım ve satış bölgesi bulunmaktadır. Ticaret merkezi Cidde’nin yer aldığı Batı Bölümü; Başkent Riyad’ın bulunduğu Merkez Bölümü ve petrol ve gaz endüstrisinin geliştiği Doğu Bölümü. Her bölümde farklı iş çevrelerine rastlanmakta olup, birden fazla bölümde etkin olan milli şirket sayısı oldukça sınırlıdır.

İnternet hizmetleri ücretsiz olarak sağlanmaktadır. Önemli şehirlerde pek çok internet kafe bulunmaktadır.

Piyasanın büyük, sermayenin bol, yabancı emeğin ucuz ve yabancı lisan bilenlerin fazlalığı sebebiyle yabancı ülkelerdeki tanınmış firmaların hemen hepsinin Suudi Arabistan’da distribütörleri bulunmaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir/Madam
We would like to introduce ourselves as one of the security and safety Companies in Saudi Arabia.
The company has been successfully fulfilling the demands of the marketing requirements since the time of its inception,
We would be (very) pleased to do business with a supplier company.
Could you please provide us a price quotation inclusive of any and all shipping, delivery charges and delivery informationote for your products items.
We sincerely look forward to hearing from you soon and to a long business relationship
Best regards

http://turkishexporter.net/en/Leads/342329_cctv-security-systems-required-for-saudi-arabia

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir