Suudi Arabistan pazarı için yonca balyası talep ediliyor

Suudi Arabistanlı firma ülkede oldukça yaygın kullanımı olan yonca konusunda aylık düzenli olarak mal temin edebilecek Türk tedarikçilerden fiyat teklifleri talep ediyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Suudi Arabistanlı bir firma ülkede yoncanın oldukça yaygın kullanımı olan bir yem ürünü olduğundan ve pazar paylarını arttırmayı hedeflediklerinden bahisle kendilerine aylık düzenli olarak mal temin edebilecek Türk tedarikçilerden fiyat teklifleri talep ettiklerini beyan etmiştir. İlk etapta 80.000 balya için alım sözleşmesi planlamaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear sir / madam
We are looking for alfaalfa bales about 80,000 peices shipped to riyadh via Damam, ksa. The bale characteristic is length is 90 cm *50 cm width and wight 25 kg, 3 string pressed bales, bale is dray and clear of any other herbs, and full of alfaalfa leaves. If you are able to supply this amount please send me your quotation CIF.
Alfalfa hay has wide market in Saudi Arabia, so we plan to spread our chance in alfalfa market by good partners. We would be happy if we found trust partner to order from hem each month.
Kind regards
Mhoad

https://turkishexporter.net/en/Leads/354229_alfalfa-bales-80000-pcs-purchase-inquiry-from-ksa

Bu ihracat fırsatı/talebine erişmek istiyorsanız; %80 oranına çıkan hibe desteklerinden, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) toplu üyelik desteği kapsamında yararlanabilirsiniz. Lütfen bilgi için form doldunuz ve 444 23 99’u arayıp bilgi isteyiniz.

Başvuru Formu Linki : https://turkishexporter.net/tr/contact

Bu konularda ilginizi çekebilir