Suudi Arabistan şekerleme ve sakızımıza ilgi gösteriyor

Suudi Arabistan’da mukim gıda ürünleri toptancısı firma Türkiye’den şekerleme ürünleri ve sakız çeşitleri konusunda ürün tedarikçiler aramaktadır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Suudi Arabistan’da mukim lider bir gıda ürünleri toptancısı firma Türkiye’den şekerleme ürünleri ve sakız çeşitleri konusunda ürün satın alabileceği tedarikçiler aramaktadır.

Suudi Arabistan’da, emek piyasası diğer Körfez komşularına benzer bir yapıya sahiptir. Suudi vatandaşları (çoğu erkek), kamu sektöründe çalışanların % 90’ından fazlasını oluşturmaktadır. Göçmen işgücü ise, özel sektör çalışanlarının yaklaşık % 90’ını, toplam işgücünün ise yaklaşık % 80’ini oluşturmaktadır. Göçmen işçilerin çoğu erkek olmakla birlikte, temizlikçi ya da öğretmen olarak çalışan kadınlar da bulunmaktadır. Bu göçmen işçiler, işverenlerine bir “sponsorluk sistemi” ile bağlı olduğundan kendi kendine iş aramaları ve işverenlerinin izni olmadan iş değiştirmeleri mümkün değildir.

Özellikle konut piyasası ve inşaat malzemeleri gibi arzın kıt olduğu alanlarda yaşanan talep artışı nedeniyle enflasyon üzerinde oluşan bu baskı, gıda fiyatlarındaki artışın ve Suudi Arabistan Riyali’nin endekslendiği ABD Doları’nın diğer önemli kurlar kaşısındaki zayıflığının etkisiyle daha da artmıştır. Petrol ürünleri, temel gıda maddeleri ve ilaç gibi üretim alanlarında ise fiyat kontrolleri ve sübvansiyonlar devam etmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sirs,
It is our pleasure to introduce our company ****** INT'L as a leading distributors of foodstuff in Saudi market.
We will very much apprecate if you can e-mail us catalogs for candy and bubble gums products range

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/338947_candy-to-import-to-saudi-arabia

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir