Suudi Arabistan tarım alanında bayilik istiyor

Suudi Arabistanlı tarım ürünleri müteşebbisi firma tarım kimyasalları ve gübre çeşitleri konusunda distribütörlük alabileceği Türk firmalar arıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Suudi Arabistan Riyad’da mukim bir tarım ürünleri müteşebbisi firma tarım kimyasalları ve gübre çeşitleri konusunda distribütörlük alabileceği Türk firmalar aramaktadır.

Suudi Arabistan pazarına ihracatımızda önemli ürünler arasında dokunmuş halılar, yer kaplamaları, petrol yağları, elektrikli transformatörler, demir çelik çubuklar, yontulmaya ve inşaata elverişli taşlar, mobilyalar, demir ve alaşımsız çelikten profil, kadın takım elbiseler başta gelmektedir.

Suudi Arabistan hükümetinin ekonomiyle ilgili öncelikli hedefi, tabii kaynaklara ve yabancı emeğe bağımlılığı azaltarak geleceğe daha fazla güvenle bakabilmektir. Bunun için yerli sanayinin gelişmesi teşvik edilirken yabancı işçi çalıştırılması üzerine sınırlamalar getirilmiştir. Suudi Arabistan’da yerlilere yabancı işçi getirme ve kefil oldukları bu yabancılardan kefalet bedeli alma izni verilmiştir.

Doğal kaynaklara bağımlılığı azaltma hedefleri doğrultusunda “Kral Abdullah Şehri” isimli yeni bir şehir oluşturma planı uygulanmaya başlanmıştır. 30 milyar $ harcanarak oluşturulacak bu şehrin bir sanayi şehri olması planlanmaktadır. Kral tarafından desteklendiği için gelecek yıllarda bu şehirde yapılacak yatırımlara teşvikler sağlanması muhtemeldir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir,
We are an agricultural establishment located in Riyadh, Saudi Arabia.
Looking to be your distributor and sole agent in our country.
We are interesting to deal with your company on these following products:
1- Water soluble fertilizers NPK.
2- Liquid fertilizers and suspensions.
3- Special fertilizers:
A- Amino acid.
B- Growth enhancers and promoters.
C- Bio-Stimulants.
D- Growth regulators.
Waiting your replying. please contact us on our dialing numbers or our E-mail:

http://turkishexporter.net/en/Leads/343167_fertilizers-agency-request-from-saudi-arabia

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir