Suudi Arabistan'dan gıda bayiliği talebi

Suudi Arabistan’da hızlı tüketici ürünleri alanında güçlü pazar payına sahip firma, Türkiye’den salça, ketçap, konserve gıdalar, bakliyatlar, işlenmiş gıdalar gibi konularda Türkiye’den bayilik alabileceği üreticiler arıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

Türk ekonomisinin önemli yapı taşlarından biri olan  gıda sanayi; yatırım, üretim ve istihdam yapısı ile ülke ekonomisinin en dinamik sektörüdür. Türkiye için stratejik öneme sahip olan gıda ve içecek imalatı, sanayi alt sektörleri arasında en büyüklerinden olup, üretim değeri, istihdama sağladığı katkı, ihracatı ve dış ticareti karşılama oranı ile ülkemizin önemli sektörlerinden biridir. 

Farklı iklim bölgelerine sahip olan ülkemiz; doğusuyla, batısıyla, kuzeyi ve güneyi ile her yerinde verimli topraklara sahip olmakla birlikte yetiştirilen ürün yelpazesi de geniştir. 

Türkiye her geçen yıl dünya pazarında daha etkin bir oyuncu olma yolunda ilerlemektedir. Türkiye, üretim gücünü tarımsal üretimden almaktadır.

Suudi Arabistan’da hızlı tüketici ürünleri alanında güçlü pazar payına sahip firma, Türkiye’den salça, ketçap, konserve gıdalar, bakliyatlar, işlenmiş gıdalar, meyve suları, şekerleme ürünleri gibi konularda Türkiye’den bayilik alabileceği üreticiler aramaktadır. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/334570_interested-in-tomato-paste-for-saudi-arabia 

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir