Suud’lu firma ambulans alımı için İstanbul’a gelecek

Suudi Arabistan’da medikal alanında faaliyetleri olan ambulans araçların ithali için Türkiye’den üreticilerle görüşmek istediklerini beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Suudi Arabistan’da medikal alanında faaliyetleri olan bir firma hem Suudi Arabistan hem de Körfez Bölgesine yönelik olarak ambulans araçları ithal etmeyi düşündüklerini beyan ederek bu amaçla İstanbul’a geleceklerini belirtmişlerdir.

Suudi Arabistan pazarına ihracatımızda önemli ürünler arasında dokunmuş halılar, yer kaplamaları, petrol yağları, elektrikli transformatörler, demir çelik çubuklar, yontulmaya ve inşaata elverişli taşlar, mobilyalar, demir ve alaşımsız çelikten profil, kadın takım elbiseler başta gelmektedir.

Suudi Arabistan’ın dış ticaret politikalarını şekillendiren başlıca hususlar; düşük gümrük vergisi oranları, Körfez İşbirliği Konseyi’ne (KİK) üye ülkeler arasında 2003 yılında kurulan gümrük birliği ve 2005 yılında Dünya Ticaret Örgütü’ne (DTÖ) üye olunmasıdır. DTÖ’ye verilen taahhütler gereği malın piyasaya girişi öncesinde onay istenmesi gerekliliği ve yerel acenta kullanımı zorunluluğu kaldırılmış, ticaret rejimi Suudi olmayan işadamları için daha şeffaf hale getirilmiştir.

Suudi Arabistan hükümetinin ekonomiyle ilgili öncelikli hedefi, tabii kaynaklara ve yabancı emeğe bağımlılığı azaltarak geleceğe daha fazla güvenle bakabilmektir. Bunun için yerli sanayinin gelişmesi teşvik edilirken yabancı işçi çalıştırılması üzerine sınırlamalar getirilmiştir. Suudi Arabistan’da yerlilere yabancı işçi getirme ve kefil oldukları bu yabancılardan kefalet bedeli alma izni verilmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Greetings
We are a medical supply and medical operation company in Saudi.
We are looking for mutual collaborative partnership with ambulance manufacturing company to import and resell products in Saudi and gulf region.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/340841_ambulances-requested-for-saudi-arabia-market

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir