Tanzanyalı firma CCTV kamera sistemleri ithal etmek istiyor

Tanzanya’da güvenlik alarm sistemleri konularında faaliyetleri olan firma kapalı kamera sistemleri, vb sistemleri konusunda Türkiye’den üretici firmalar aradığını beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Tanzanya’da endüstriyel elektrik, elektronik ve güvenlik alarm sistemleri konularında satış ve servis faaliyetleri olan bir firma kapalı kamera sistemleri, ses ekipmanları, geçiş kontrol sistemleri ithal etmek istediğini belirterek Türkiye’den üretici firmalar aradığını beyan etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

****, a Tanzanian based company Established in year 2004 provides Sales, support and services in Electronic Service Industry with high professionalism. Our focus is to create ways and means of protecting your property against theft, criminal trespass and to generally contribute towards crime prevention in our society.

We are telecome, ict and security contractors looking for cctv, data,voice equipments and bio metric access control equipments made in turkey with good price and quality.

https://www.turkishexporter.net/en/Leads/359790_telecom-and-security-equipments-demanded-from-tanzania

Bu ihracat fırsatı/talebine erişmek istiyorsanız; %80 oranına çıkan hibe desteklerinden, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) toplu üyelik desteği kapsamında yararlanabilirsiniz. Lütfen bilgi için form doldunuz ve 444 23 99’u arayıp bilgi isteyiniz.
Başvuru Formu Linki : https://turkishexporter.net/tr/contact 

Bu konularda ilginizi çekebilir