Taze meyve ve sebzelere İtalya'dan talep var

İtalyan bir firma taze sebze ve meyve çeşitleri ithalatı yaptığını ve tedarikçiler aramak için Türkiye’ye geleceğini bildirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İtalyan ekonomisi iki yıldır devam eden mali sıkılaştırma politikalarının, zayıf iş dünyası ve tüketici güveni sonucu olarak 2013 yılında yüzde 1,8, 2014 yılında da yüzde 0,4 oranında daralmıştır. 2015 yılında ise ekonomi yüzde 0,6'lık sınırlı da olsa bir büyüme gerçekleştirmiştir.

Son dönemde İtalya’da hipermarket ve süpermarket sayısında artış olmuştur. Ürün çeşitliliği ve uzun çalışma saatleri sebebiyle tüketiciler tarafından gittikçe daha fazla tercih sebebi olan süpermarketler ayrıca internet üzerinden alışveriş seçeneği de sundukları için özellikle genç tüketiciler için uygun fırsatlar sunmaktadır. İtalyan tüketiciler için son dönemde gerek yemek gerekse yemek dışı tüketim ürünlerinde sağlıklı yaşam önem kazanmaktadır. Tüketicilerin son dönemde ülkede yaşanan kriz sebebiyle alım güçleri azalmış olsa da sağlıklı yaşam arzuları gün geçtikçe arttığı için spor malzemelere, sağlıklı yaşam, spor ve fitness salonlarına olan talep artmaktadır.

Ayrıca, obezite sorunları yaygınlaştığı için diyet ürünlere olan rağbet artmaktadır. Ülkedeki yaşlı sayısının artmasıyla vitaminlerin, yaşlılık karşıtı kozmetik ürünlerin ve saç kaybına karşı kozmetik ürünlerin talebinde de artış görülmektedir.

İtalyan bir firma taze sebze ve meyve çeşitleri ithalatı yaptığını ve tedarikçiler aramak için Türkiye’ye geleceğini belirtmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Hello,
I am an Italian agent,
I am flying to Istanbul and Izmir next week for tomatoes,
I am searching artichokes and some new raw materials, like peppers.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/335567_fresh-vegetables-and-fruits-inquiry-from-italy

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir