Taze sebze ve meyvelerimiz Katar’a gidecek

Katarlı bir ithalatçı Türkiye’den taze sebze ve meyve çeşitleri ithal etmek istemektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Katarlı bir ithalatçı Türkiye’den taze sebze ve meyve çeşitleri ithal etmek istediklerinden bahisle konuyla ilgili olarak yakın zamanda tedarikçilerle görüşmek amacıyla Türkiye’ye gelmeyi planladıklarını beyan etmiştir.

Katar Hükümeti tarafından uygulanan ekonomik politikalar temel olarak, ülkenin zengin yeraltı kaynaklarının da yardımıyla hızlı bir kalkınma sürecini yakalamayı, dışa açık ve dünyaya entegre bir ekonomi yaratmayı, güçlü ve aktif bir özel sektör oluşturarak ekonomide kamu kesiminin baskın rolünü azaltmayı amaçlamaktadır.

Ülke ekonomisinin gösterdiği güçlü performasın en önemli yansıması sözkonusu büyümenin sürdürülebilir kılınması için birbiri ardına altyapı ve üstyapı projelerine başlanması olarak kendini göstermiş ve ülke gerek sürdürülen, gerek planlanan yoğun alt ve üst yapı yatırımları çerçevesinde dünyanın en önemli müteahhitlik hizmetleri pazarlarından biri haline gelmiştir. Bu arada, etkin çabalar sonucunda 2022 yılında yapılacak dünya futbol şampiyonasına ev sahipliği yapacak olan Katar, bu organizasyonla güçlü ekonomik yapısını taçlandırmıştır. Bunun sonucunda ise inşaat sektöründeki ivmenin daha da artacağı beklenmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Al Salam Alikom,
We are Qatari Traders in the vegetables and fruits market would like to import vegetables and fruits from Turkey.
If we have a chance to check your products and prices will be good. We are going to visit Turkey within the next 10 days.
So, if we can meet you to establish a long term deal.
Till we reach there, try to give us sample prices for your products in case of FOB and CIF Doha port or land transportation.
Thanks.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/339915_vegetables-and-fruits-import-to-qatar

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir