Trinidad ve Tobago, Türkiye'den cam bardak istiyor

Trinidad ve Tobago’dan iletişime geçen firma, Türkiye'den züccaciye ve cam bardak çeşitleri ithal talebinde bulundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Trinidad ve Tobago, Karayipler'de yer alan, Trinidad ve Tobago adlı iki farklı adadan oluşan bir ülkedir. Ülkenin para birimi Trinidad ve Tobago dolarıdır.

Enerji sektöründeki 100 yılı aşkın süredir başarısı doğrudan yabancı yatırımla desteklenen Trinidad ve Tobago, Karayip ülkeleri arasında en önde gelen petrol ve gaz üreticisidir. Son yıllarda Trinidad ve Tobago uluslararası işletmeler için mükemmel bir yatırım yeri olarak ün kazanmış ve Karayipler ve Latin Amerika'da en yüksek büyüme oranı ve kişi başına milli gelire sahip ülke olmuştur.

Halihazırda ABD’ye en fazla ihracat yapan Karayip ülkelerinden biri olmanın yanı sıra, Kanada, Kosta Rika, Venezuela, Kolombiya, Carıcom ülkeleri ve Avrupa ile kurulan güçlü ticari ilişkiler, bölgesel ve uluslararası pazarlara erişim imkanlarını geliştirmiştir.

Trinidad ve Tobago düşük enflasyon, istikrarlı büyüyen bir ekonomi, düşen işsizlik oranları ve iyi organize edilmiş, yerel olarak düzenlenmiş güçlü finansal sistemiyle yatırımcıların dikkatini çekmektedir. Ülke sahip olduğu bu güçlü ve istikrarlı finans sektörü nedeniyle "Karayipler’in Finans Merkezi" olarak adlandırılmaktadır.

Hizmet, üretim, finans ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren 400'den fazla çokuluslu şirketin faaliyet göstermesi ülke ekonomisinin gücünün bir kanıtıdır. Bu firmalar arasında Fujitsu, Microsoft, IBM, Baroda Bankası, Arcellor Mittal, BP ve BHP Billiton gibi önemli uluslararası firmalar yer almaktadır.

İhraç edilen ürünlerin başında petrol ve petrol ürünleri, kimyasallar, demir çelik ürünleri, balık, bira, ekmek, bisküvi, çimento, gübreler, kakao, ağır iş makine ve cihazlarının aksam ve parçaları, kağıt, karton gelmektedir.

Trinidad ve Tobago’dan iletişime geçen firma, Türkiye'den züccaciye ve cam bardak çeşitleri ithal talebinde bulundu. Firma ile aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/323062_required-glassware-for-wholesale-in-trinidad-and-tobago

Bu konularda ilginizi çekebilir