Tunus bayilik istiyor

Tunus'ta tarım makineleri ticareti yapan firma, Türkiye’de bulunan tarım makinaları tedarikçilerinden bayilikler almak istemektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Siyasi istikrara ve dinamik bir ekonomiye sahip Tunus’ta gerçekleştirilen yapısal reformlar işadamları için cazip bir yatırım ortamı sunmaktadır. %56’sı özel sektör tarafından gerçekleştirilen ülkedeki yatırımların %12’si yabancı yatırımcılara aittir.

Dünya Ekonomik Forumu Küresel Rekabet Raporuna göre Tunus, Afrika ülkeleri arasında rekabet sıralamasında 1. sırada yer almaktadır. Üç bine yakın yabancı şirketin faaliyet gösterdiği Tunus’ta, beş yıllık kalkınma planı uyarınca büyümeyi artırma hedefi çerçevesinde bilgiye dayalı sektörler ve hizmet sektörlerine ağırlık verilmekte, rekabetçiliği teşvik etmek için çeşitli önlemler öngörülmektedir. Birçok alt yapı projesinin özel sektöre verildiği ülkede deniz ve hava limanları, otoyollar, turizm yatırımları, kongre turizmi, arıtma tesisleri ve enerji üretim merkezleri alanları özel sektöre açılmış durumdadır. Tunus’un ithalatında 84. fasıl itibariyle makine ve aksamları kalemi ikinci sırada yer almaktadır. Ülkenin ithalatında önem arz eden makine sektörü açısından Türkiye önemli tedarikçi ülkeler arasında yer almakla birlikte, hâlihazırda 9. sıradaki konumunu daha üst seviyelere çıkarabilecek potansiyele sahiptir.

Tunus' ta tarım makineleri ticareti yapmakta olan firma, Türkiye’de bulunan tarım makineleri tedarikçilerinden bayilikler almak istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/326466_agriculture-machinery-to-be-distributed-in-tunisia

Bu konularda ilginizi çekebilir