Türk çayı ve kahvesi Lübnan’da rağbet görüyor

Lübnanlı şirket kendi etiketiyle paketlenmiş Türk çay ve kahve ürünleri ürettirmek istediğini, tedarikçilerden fiyat teklifleri talep ettiğini beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Lübnanlı bir şirket kendi etiketiyle paketlenmiş çay ve kahve ürünleri ürettirmek istediğini, tedarikçilerden fiyat teklifleri talep ettiğini belirtti.

Lübnan, nüfus olarak küçük bir ülke görünümünde bulunmasına rağmen, özellikle ithalat açısından çevre ve komşu ülkelerin büyük çoğunluğundan daha büyük bir pazar potansiyeline sahiptir. Yaklaşık 5 milyonluk nüfusuyla 2013 yılında 20 milyar dolar ithalat 2014 yılında da 21 milyar dolar ithalat gerçekleştirmiştir. 2015 yılında ise 16 milyar dolar gerçekleştirdiği tahmin edilmektedir.

Lübnan ile 2000 yılında 150 milyon dolar civarında olan dış ticaret hacmimiz, 2013 yılı itibarıyla 1milyar doları geçmiştir. Ancak Orta Doğudaki karışıklık nedeniyle 2015 yılında dış ticaret hacmi 790 milyon dolara gerilemiştir.

2015 yılında Lübnan’a olan ihracatımızda birinci sırada 44 milyon dolar ile mücevherci eşyası, ikinci sırada 34 milyon dolarla ekmek ve pastacılık ürünleri ve üçüncü sırada 33 milyon dolarla binek otomobiller bulunmaktadır. Lübnan’a olan ihracatımızda diğer önem arz eden ürünler bisküviler, deniz ürünleri, demir ve çelik inşaat malzemeleri, kabuklu meyveler, çikolatalı ürünler ve hazır giyim ürünleridir.

Lübnanlı bir şirket kendi etiketiyle paketlenmiş çay ve kahve ürünleri ürettirmek istediğini, tedarikçilerden fiyat teklifleri talep ettiğini beyan etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dears,
Kindly you are requested to provide me a detailed idea
about how you can supply to me Packaging Tea & Coffee in your factories with my brand
(Packaging Cost for Unit, Minimum order for Quotation ... etc)
your cooperation is appreciated.
Best Regards

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/336404_tea-coffee-private-label-packaging-inquiry-from-lebanon

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir