Türk gipürleri, elişi hediyelikler Pakistan’dan talep ediliyor

Pakistanlı müşteri geleneksel Türk gipürleri, el işi hediyelik ürünler, el çantaları ve dekoratif hediyelik ürünlerin konusunda Türk tedarikçiler aradığını beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Pakistanlı bir müşteri geleneksel Türk gipürleri, el işi hediyelik ürünler, el çantaları ve dekoratif hediyelik ürünlerin ithalatıyla ilgilendiğini, ama özellikle gipür konusunda tedarikçiler aradığını beyan etmiştir.

Pakistan, ihracatı temel alan bir büyüme modeli seçmiş olmasına ve bu çerçevede bugüne kadar çeşitli teşvik, fiyat ve döviz kuru politikaları uygulamasına rağmen, ihracat rakamları ödemeler dengesini rahatlatacak ve ülke kalkınmasında lokomotif etkisi yapacak seviyelere çıkarılamamıştır.

Pakistan’ın endüstriyel büyümesinde tekstil sektörü ağırlıklı rolü üstlenmektedir. Pek çok tüketim malı açısından kendi kendine yeterli olan Pakistan’da pamuk ve yün dokumacılığı, hazır giyim sanayi, deri ve deri mamulleri, çimento, sağlık ürünleri ve şeker, meşrubat gibi işlem görmüş gıda maddeleri Pakistan’ın temel endüstri malları arasında yer almaktadır. Ayrıca kimyasal madde üretimi de ülkede önemli bir gelişme göstermiştir.

Pakistan’a bazı malların ithali yasaklanmıştır. Yasaklı liste şu maddeleri içermektedir: Arapça yazılımı olmayan Kur’an çevirileri, üzerinde Kur’an ile ilgili kelime ve yazı olan ürünler, korku yayınları, müstehcen ve gayrı-islami yayınlar, domuz ve domuz yan ürünleri, fişekler, tank ve silah araçları, kumar gereçleri, heykeller ve 100 yıldan eski antikalar. İsrail’den her türlü ithalat yasaktır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

I am looking forward to purchase Turkish traditional embroidery (un-stitched ) and handicrafts including handbags, decorative items etc .
Can you kindly help in identifying some good artisans and wholesellers dealing in these products
so that i can contact them and come over to meet them up ad start our business.
The aim of my firm is to promote Turkish embroidery in Pakistan and promote and strengthen cross culture products between our two countries.
Your earliest support is requested please.
Regards

http://turkishexporter.net/en/Leads/344413_turkish-traditional-embroidery-import-to-pakistan

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir