Türk malı helal jelatine Sırbistan talip

Sırbistan’da ilaç ve gıda takviyeleri imalatı yapmakta olan bir firma Türkiye’den sığır jelatini ithal etmek istemektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sırbistan’da ilaç ve gıda takviyeleri imalatı yapmakta olan bir firma Türkiye’den 220 bloom sığır jelatini ithal etmek istemekte olup, ilgilenen tedarikçilerden fiyat teklifi talep etmektedir.

Sırp ekonomisi temel olarak yabancı sermaye destekli imalat sektörüne ve ihracata dayanmaktadır. Dünyadaki finansal kriz, uzun vadede ülkenin kalkınması için ihtiyaç duyulan yapısal ekonomik reformları sekteye uğratmışsa da Sırbistan bu olumsuzlukları yavaş da olsa gidermeye çalışmaktadır.

Sırbistan ihracatı artırmak ve temel altyapı yatırımlarını güçlendirebilmek için 2010 yılında yeni bir uzun dönem ekonomik büyüme planını yürürlüğe koymuştur. Bu program uygulandığından beri Sırbistan’ın ihracatında gözle görülür bir artış kaydedilmiştir.

Sırbistan ekonomisini çekici kılan unsurlar arasında, ülkenin stratejik konumu, göreceli ucuz ve kalifiye olan bir işgücüne sahip olması, AB, Rusya, Türkiye ve CEFTA Ülkeleri ile yapılan Serbest Ticaret Anlaşmaları ve yabancı yatırımlara uygulanan oldukça cömert teşvik paketleri sıralanabilir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear friends,
We are the manufacturer of medicines and dietary supplements from Serbia, our products are at the markets of Serbia, Crna Gora, and Bosnia.
We are interested in buying bovine gelatin.
We need a bovine gelatin following characteristics: 220 bloom-20mesh.
Please send us a price for MOQ and CoA.
This product we need for a new dietary supplement, and we want to achieve with your company cooperation...
We expect your reply as soon as possible.
Have a nice day.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/339917_serbian-company-interested-in-bovine-gelatin

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir