TurkishExporter ile Hedef Pazarın İstek ve İhtiyaçlarını Yakından Takip Edin

“İhracat kapsamında hedef pazarın istek ve ihtiyaçlarını Turkishexporter.net aracılığıyla yakından takip ederek üretim-pazarlama mekanizmasını bu doğrultuda gerçekleştirdi.”

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İki kardeşin beraber iş hayatına atılmasıyla kurulan Era Ahşap, ağaç mamulleri ve metal malzemelerden ihtiyaca uygun  mobilyalar, kapı, oturma odası grubu, yemek odası grubu, dekorasyon mobilyası tasarımı ve imalatının yanı sıra otellere, toplantı ve konferans salonlarına, düğün salonlarına, okullara, hastanelere, öğrenci yurtlarına, restoran ve kafelere istenilen konseptlerde imalat yapmak üzere 2014 yılında faaliyetlerine başladı.

Hedef pazarını yurtdışı otellerine yönelten Era Ahşap, kendi imkânlarıyla araştırmaya başladığı yurt dışı otellerinden verimli sonuç elde edemedi. Bunun üzerine yurtdışındaki projelere ulaşabileceği B2B site arayışına girdiği dönemde Turkishexporter.net ile tanışmış oldu. İhracat kapsamında hedef pazarın istek ve ihtiyaçlarını Turkishexporter.net aracılığıyla yakından takip ederek üretim-pazarlama mekanizmasını bu doğrultuda gerçekleştirdi.

Turkishexporter.net üyeliğine başlayan Era Ahşap, üyeliğinde bir aylık süresini doldurmadan, Ürdün'de bir otel projesi için firma ile görüşmelere başladı. Ürdün'de bulunan firma Era Ahşab'ı Türkiye'ye ziyarete geldi. Turkishexporter.net' in gerçek anlamda B2B sitesi olduğuna kanaat getirerek üyeliği bulunan portalda VIP üyeliğe geçiş yaptı. Geçiş yapmasının ardından ihracat yaptığı firmalar ile uzun süreli dostluk köprüleri kurdu ve kurmayı sürdürüyor.

2014 yılından bugüne Turkishexporter aracılığı almış olduğu projeler ile 4 yıllık kısa bir süre diliminde 10 ayrı ülkede iş yapmış olup,

ERA Ahşap, Ürdün, Suudi Arabistan, İsrail, Malta, Özbekistan, Gürcistan, Katar, Tunus, Cezayir, Kamerun ülkelerinde yapmış olduğu projelerle kendisinin pazardaki yerini sağlamlaştırmıştır. Ve her geçen gün portföyüne yeni müşteriler ekleyerek ihracatını artırma yolunda yeni projelere imza atmaya devam etmektedir.

Era Ahşap Firma yetkilisi olarak Salih ÖZKIRŞEHİRLİOĞLU ihracatlarını artırmadaki en önemli etkenin Müşterilerine daima yenilikçi konsept ürünler sunmak olduğunu belirtmektedir.
Hedef pazarında tanınan bir markaya dönüşen Era Ahşap Mimari Proje Mobilya ihracatları ile büyümeye devam ediyor.

Era Ahşap Mimari Proje Mobilya San Ve Tic Ltd Şti
Salih ÖZKIRŞEHİRLİOĞLU - İç Mimar

Bu konularda ilginizi çekebilir