Türkiye'den Fas'a güneş enerjisi

Türkiye'den güneş enerjisi sistemleri ithal edecek olan Faslı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ülkelerin sanayi devrimiyle birlikte başlayan ekonomik kalkınma yarışı, teknolojik gelişmeler, nüfus artışı, insanların daha konforlu yaşam arzusu gibi nedenlerden dolayı özellikle son 50 yılda enerji tüketimi hızla artmıştır. Günümüzde tüketilen enerjinin yaklaşık yüzde 90’nını kömür, petrol, doğalgaz gibi fosil kaynaklar oluşturmaktadır. Fosil kaynakların rezervlerinin sınırlı olması, küresel ısınma, asit yağmurları vb. çevre ve insan sağlığına zararları gibi sebeplerden dolayı ülkeler bu kaynaklara alternatif olabilecek temiz ve yenilenebilir enerji kaynakları ile ilgili çalışmalara başlamışlardır. Bu kaynakların başlıcaları güneş, rüzgâr, hidrolik, jeotermal ve biyokütle enerjileridir.

Antik çağlardan beri güneş  enerji sistemi sürekli gelişen teknolojiler yardımı ile insanoğlu tarafından kullanılmaktadır. Türkiye ısıl güneş enerjisi sistemlerinin üretimi konusunda çok büyük üretim kapasitesi mevcuttur. Türkiye üretim kapasitesi olarak dünyada ikinci, kullanıcı olarak üçüncü sıradadır.

Türkiye'den güneş enerjisi sistemleri ithal edecek olan Faslı firma, tedarikçilerle iletişime geçecektir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/333492_moroccan-company-looking-for-solar-systems 

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir