Türkiye'nin dana eti Morityus'a gidecek

Türkiye'den düzenli olarak dana ve kuzu eti satın almak isteyen Morityuslu firma, tedarikçilerle iletişime geçecektir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Hayvancılık insanların sağlıklı ve dengeli beslenmesi, hayvancılığa bağlı sanayinin gelişmesi kırsal alanda kısa vadede ve en az yatırımla istihdam yaratılması, aile ekonomisinin desteklenmesi, kalkınmada öncelikli yörelerin gelişmesi ve AB girişte en kritik alt sektör olması nedeniyle Türkiye için hayati öneme sahiptir. Ayrıca kırmızı et insanların sağlıklı beslenmesinde vücut tarafından en iyi kullanabilen protein kaynaklarından biri olmakla birlikte demir mineralinin en zengin kaynağıdır. 

Tarımda ileri ülkelerin çoğunda hayvancılığın tarımsal üretim içerisindeki payı %50’nin üzerindedir. Bu oran Fransa‘da %60 iken, İngiltere’de %70, Almanya’da ise %75’e kadar yükselmiştir.

Türkiye'den düzenli olarak dana ve kuzu eti satın almak isteyen Morityuslu firma, tedarikçilerle iletişime geçecektir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/334239_frozen-beef-and-lamb-meat-regular-import-to-mauritius

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir