Türkiye'nin dış ticaretine yeni bir soluk geliyor!

T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın özellikle son yıllarda ihracatçıya birçok alanda sağladığı teşvik, destek ve hibelerden yararlanmak, pazar payınızı artırmak, yüzünüzü yurtdışına çevirmek için en uygun zaman; şimdi!

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Günümüzde yurtdışına açılmanın en kolay yolu da internet ve internetteki global ölçekli projeler. Ülke ekonomisine de önemli katkılar sağlayan büyük ölçekli projeler sayesinde küçülen dünyada, büyütebileceğiniz bir pazarınız olabilir.

Tüm bunların ışığında kesinlikle şunu söyleyebiliriz ki; Türkiye Dış Ticaretine yeni bir soluk geliyor. Ülke ekonomisine farklı bir vizyon sağlayacağı açıkça görülen Türkiye’nin Global Ölçekli Projesi BizPoint ile Dünya’ya açılmak artık çok kolay olacak.

Elektronik Hizmeti kendilerine ana hedef olarak benimseyen, bünyesindeki işyerleri arası gerçek zamanlı iletişimi sağlamak konusunda da iddialı olan BizPoint, öncelikle e-Tedarik için alıcıları ve satıcıları buluşturan B2B olmak üzere B2C, C2B ve C2C alanlarında da söz sahibi olacak. İşyerleri arası ve işyerleri ile tüketiciler arası iş ağı yapısı esnek ve çeşitli seçeneklerle yeni iş potansiyelleri sunan BizPoint, mevcut müşterilerle de sınırsız anlık iletişimi de sağlatabiliyor.

Lokasyon bazlı ve lokasyon bağımsız çözümlerinin yanısıra global anlamda da oldukça iddialı olan BizPoint ile tanışınca, iki farklı dilde yayınlayabileceğiniz İşyeri Profiliniz, e-vitrininizde sergileyebileceğiniz hizmet ve ürünleriniz, farklı ülkelerde ya da belki yanıbaşınızda kurabileceğiniz işbirliği ile hızınıza hız katacaksınız. Belki de BizPoint’ten ulaşabileceğiniz bireysel profesyonel ile çözümlenemeyecek sorunlarınızı çözebileceksiniz. İşyerleri için çeşitli üyelik paketleri mevcut. Ancak hayatı boyunca ücretsiz olacak işyeri üyelik paketi de bulunmakta.

Ülke kalkınmasında en büyük paya sahip olan ihracat ve turizm sektörleri, daha önce hiç kullanılması bu kadar kolay, interaktif ve başarılı bir proje ile desteklenmemişti. Bu ayrıcalıklı projede hemen yerinizi alın.

BizPoint; her türlü ürün ve hizmete ihtiyaç duyan firmaların takip edilebileceği, ihracat müşteri portföyünüze yenilerini ekleyebileceğiniz bir platform olacak. Hedefli Tanıtım ve Pazarlama Otomasyonu desteği ile birlikte; dijital dönüşüme geçiş ve mobil desteği ile işyerlerine 7x24 bağlantı imkanı sunmaktadır. Websiteniz olsun veya olmasın sunulan özellikler çok farklı ve bir şirket websitesi ile gerçekleştirilmesi mümkün olmayan onlarca özellikleri var.

Bir çok modül harita destekli ve çok kullanışlı, özellikleri ise bir ilk olacak nitelikte. Esnek yapıya sahip entegre bir çözüm portalı. İhracat, İthalat, Satınalma, Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme departmanları için ideal çözümler sunan profesyonel bir iş sitesi. BizPoint; kurumsal ve yenilikçi ek deneyimler sunabilen global girişim projesi... Yatay iş modeli yapısı , özel çözümler kapsamı ve ölçeği ile Türkiye’nin bu anlamda ilk projesi!

Kaynak: BizPoint

(Advertorial)