Türkmen firma Türkiye’den baskı mürekkebi satın alacak

Türkmenistan’da plastik boru, fitting, kanal ürünler üreticisi firma videojet baskı sisteminde kullanmak amacıyla boya ve tiner satın almak istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkmenistan’da plastik boru, fitting, kanal, vb ürünler üreticisi bir firma videojet baskı sisteminde kullanmak amacıyla boya ve tiner malzemeleri konusunda Türkiye’den tedarikçiler aramaktadır.

Bağımsızlığın kazanılmasından sonra, ekonomide devletçi yapı devam ettirilmiş, halen görevde bulunan Devlet Başkanı Gurbanguli BERDİMUHAMEDOV’un başlattığı yeni kalkınma ve gelişme dönemi programı çerçevesinde her alanda yatırımlar hızlanmıştır. Diğer taraftan, özel sektörün gelişmesi için küçük ve orta ölçekli işletmelerin desteklenmesi yönünde kanun çıkarılmış olmasına rağmen yaşanan gelişme beklentileri karşılamaktan uzaktır.

Hükümet, ekonomide devlet hakimiyetinden daha pazar odaklı bir ekonomik modele yönelime dönük reformlar başlatmıştır. Bu çerçevede yoğun devlet teşvik sisteminin kaldırılması hedeflenmiştir. İhraç pazarlarının çeşitlendirilmesi Türkmen hükümetinin ekonomi ve dış politika alanında başlıca gündem maddelerinden biri olmaya devam edecektir. Doğal gaz boru hatları ile yeni ihraç yollarının açılması Çin, İran ve nihayetinde Avrupa ile ve belki de Afganistan, Pakistan ve Hindistan ile ilişkileri ön plana çıkaracaktır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Hello.
How are you!
Let me introduce with myself my name is Murad.
I am manager of the "****** PLASTIK" Company.
We are producing plastik pipes, fittings, cables and so on.
That is why we need paint and solvet for the videojet. (Краска и растворител для видеоджета)
Hope you understand.
Your prompt response will be highly appreciated.
Best Regards

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/340355_paint-and-solvent-for-the-videojet-request-from-turkmenistan

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir