Türkmenistan’da konsantre süt üretim hattı yatırımı

Türkmenistan’da gıda ürünleri toptancılığı yapmakta olan firma, konsantre süt üretimi hattı için anahtar teslim fiyat teklifi istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkmenistan geniş topraklara sahip çölleşmiş bir ülkedir. Bununla birlikte ülkenin vahalarında yoğun sulu tarım gerçekleştirilmektedir. Ülke toprakları büyük miktarda doğal gaz ve petrol rezervi barındırmaktadır. Ülkenin tarım alanlarının yarısından fazlasında pamuk ekili olup uygulanan yanlış tarım ve sulama politikaları neticesinde ülkenin pamuk üretimi geçmiş yıllara göre önemli miktarda azalmıştır.

İplik ve kumaş sektöründe pek çok fabrika üretim yapmaktadır. Ayrıca, yeni iplik fabrikalarının kurulmasına devam edilmektedir. Diğer sanayi ürünlerinin üretimi konusunda da fabrikaların kurulması için çalışmalar devam etmektedir. Gıda üretimi konusunda son dönemde hızlı gelişmeler yaşanmakta olup hayvancılık ürünleri (salam, sosis, sucuk, pastırma, konserve et ürünleri), süt ürünleri (pastorize süt, yoğurt, dondurma, peynir), tavuk ürünleri (paket bütün tavuk, parça tavuk, yumurta), tahıl ürünleri (makarna, bisküvi, çikolata, paketli ekmek), salça, meyva suyu, mineral su gibi alanlarda yerli üretim yapılmaktadır.

Türkmenistan’da gıda ürünleri toptancılığı ve taşımacılığı yapmakta olan bir firma konsantre edilmiş süt üretimi yapmayı planladıklarını ve bu konuda anahtar teslim fiyat teklifi alabilecekleri Türk firmalar aradıklarını beyan etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir/Madam
We are glad to introduce our company ***** from Turkmenistan which shows outstanding potency in logistics and trading of goods such as fruits, vegetables and sugar.
Our main purpose is to provide our customers with best quality products.
We are Looking for condensed milk producing machine that the sample product attached
below. Please offer us your products. Please give details such as quotation and quality.
Awaiting your quick reply,

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/339518_condensed-milk-producing-machinery-request-from-turkmenistan

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir