Ukrayna'dan pamuklu kumaş talebi

Türkiye’den pamuklu kumaş satın alacak olan Ukraynalı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Pamuklu dokuma, dokuma sektörünün yaklaşık olarak yüzde 80’ini oluşturmaktadır. Türkiye’de üretilen hazır giyim ürünlerinin büyük bir kısmını pamuklu ürünler oluşturmaktadır. Sektör üretiminin yaklaşık yüzde 65’i ihraç edilmektedir. Yine, ihraç edilen ürünlerin yaklaşık yüzde 80’ini pamuklu ürünler oluşturmaktadır. Sektörün pamuk, yün, iplik ve kumaş gibi hammadde ve ara malı ihtiyacı büyük ölçüde yurt içinden karşılanmakla birlikte, önemli miktarda ithalat da gerçekleştirilmektedir. Türkiye dünyanın 8. büyük pamuk üreticisi olmasına karşın, yerli üretim iç talebi karşılamamaktadır. Ülkemiz dünya pamuk tüketiminde 4. sırada bulunurken, organik pamuk üretiminde dünyada Hindistan ve Suriye’den sonra üçüncü sırada yer almaktadır.

Türkiye’den pamuklu kumaş satın alacak olan Ukraynalı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz. 

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/327606_cotton-fabrics-buy-inquiry-rfq-from-ukraine 

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99 'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir