Ukrayna'dan bornoz talebi

Ukrayna’da tekstil ürünleri ithalatı ve toptancılığı yapmakta olan bir firma ev tekstili ve çocuk bornozu konusunda Türkiye’den tedarikçiler arıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ukrayna’da resmi dil Ukraynaca olmakla birlikte ticari işlemlerde ve günlük hayatta Rusça kullanılmaktadır. İngilizce dilinin ticari iletişimde yeri pek bulunmamaktadır. Türkiye'den yapılan ithalatta ve Türkiye'ye yapılan ihracatta ucuz olması nedeniyle çoğunlukla denizyolu olmak üzere karayolu ve uçak kargosu da kullanılmaktadır.

2015 yılı verileri incelendiğinde Türkiye Ukrayna dış ticaret hacminin 4,6 milyar dolar seviyesinde gerçekleştiği görülmektedir. Bu dönemde Türkiye'nin ihracatı 1,2 milyar dolar, Türkiye'nin Ukrayna'dan ithalatı ise 3,5 milyar dolara ulaşmıştır.

İhracatçı firmaların ilk ihracat bağlantıları esnasında genelde küçük deneme miktarları ile pazara girmeleri, ticaret ortaklarının güvenilirliğini sınama ve pazarı daha iyi tanıyıp, malı ve satış şartlarını buna göre değiştirme imkanı verecektir. Ukrayna pazarında kalıcı olmak isteyen ihracatçıların belli bir kaliteden ödün vermeden malı Ukrayna’da alıcılara teslim edebilmeleri rakiplerinin önünde yer almalarını sağlayacaktır. Ukrayna’da tekstil ürünleri ithalatı ve toptancılığı yapmakta olan bir firma ev tekstili ve çocuk bornozu çeşitleriyle ilgilendiklerini, bu amaçla Türkiye’den tedarikçiler aradıklarını beyan etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz.
Hello, Dear Sirs!
My name is Valeriia. I am a purchasing manager of the company XXXXX' LLC, Ukraine.
Our company is one of the biggest importing, trading and manufacturing companies in Ukraine.
We cooperate with different European and Asian countries and our contacts are stable and relible.
We have a wide assortment, It becomes huger and huger step by step.
Nowdays we are interested in children's home textile, Especially in children's bathrobes.
Please, send me your offering or even a test message, i will detail my request.
Thanks in advance.
Valeriia

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/336486_bathrobe-buying-request-from-ukraine

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir