Umman yatak tekstilleri istiyor

Türkiye’den yatak tekstilleri, battaniye, pike vb ürünler ithal etmek isteyen Ummanlı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Umman’da ekonominin temeli, diğer Körfez ülkelerine oranla mahdut miktardaki petrol ve doğalgaz kaynaklarına dayanmaktadır. 2010 yılı bütçesinde petrol ihracatından elde edilen gelirin kamu harcamalarını karşılama oranı yüzde 75 seviyesine ulaşmıştır. Bunun neticesi olarak, 2010 senesinde altyapı yatırımlarına 2,6 milyar dolar ayrılmış, ekonominin çeşitlenmesi ve altyapının güçlendirilmesi amacıyla büyük çaplı otoyol, havaalanı, turizm, sanayi, elektrik ve savunma projeleri ile su ve elektrik şebekeleri projeleri başlatılmıştır. Kişi başına düşen milli gelir 25.800 ABD Doları’dır.

Umman, güçlü ekonomisi ve istikrarlı yapısı sayesinde gerçekleştirmekte olduğu geniş ölçekli altyapı yatırımlarıyla son yıllarda uluslararası inşaat firmaları açısından verimli bir saha ve pazar oluşturmaktadır.

Türkiye’den yatak tekstilleri, battaniye, pike vb ürünler ithal etmek isteyen Ummanlı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/325723_looking-for-hospital-linens-to-import-to-oman 

Bu konularda ilginizi çekebilir