Ürdün'den ambalaj talebi

Ürdün’de bay, bayan ve çocuk iç giyimi üretimi yapmakta olan firma, ürünlerin paketlemesinde kullanılmak üzere Türkiye'den naylon ambalaj malzemeleri ithal edecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ambalaj sanayisi sektöründe büyümeyi sağlayan etkenler kentleşme, inşaat ve konut yatırımları, gelişmeye başlayan sağlık hizmetleri sektörü ve Brezilya, Çin, Hindistan ve bazı Doğu Avrupa ülkeleri gibi gelişmekte olan ekonomilerdeki hızlı büyüme olarak sıralanabilir. 

Türkiye' de de ambalaj sanayi hızlı gelişen bir sektördür. Hızlı kentleşme, nüfus artışı, yaşam standartlarının yükselmesi, kadınların iş hayatına katılımındaki artış, tüketim alışkanlıklarındaki değişmeler, alışveriş merkezlerinin yaygınlaşması ile perakende alışveriş eğiliminin artması, tüketim ürünlerine olan talep artışı ve ihracatın artması sektörün hızlı gelişmesindeki başlıca etkenlerdir. 

Ürdün’de bay, bayan ve çocuk iç giyimi üretimi yapmakta olan firma, ürünlerin paketlemesinde kullanılmak üzere Türkiye' den naylon ambalaj malzemeleri ithal edecektir. Tedarikçilerle iletişime geçmek isteyen firmaya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/334266_polybags-wanted-for-underwear-packaging-in-jordan 

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir