Venezuela çelik tel satın alacak

Venezuela’da çit teli, ızgara vb. endüstriyel ürünler üreticisi firma, Türkiye’den farklı çaplarda çelik tel satın almak istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye demir çelik sektörü son 15 yıllık süreçte kapasite ve üretim artış hızı açısından önde gelen ülkelerden biri olmuştur. 

Yurtiçinde kapasite artışına paralel olarak 2000 yılından itibaren üretimde yaşanan artışlarla Türkiye dünya ham çelik üretimi sıralamasında 17. sıradan 8'inciliğe yükselmiştir. 

Üretim teknolojileri açısından ise, dünyadaki tablonun tersine Türkiye’de ham çelik üretimi büyük oranda EAO tesislerde gerçekleştirilmekte ve sektöre dönük yeni yatırımlar da bu alanda yapılmaktadır. 

Türkiye, Avrupa’nın en büyük ikinci çelik üreticisi olmasının yanı sıra sahip olduğu lojistik avantaj bölgeye yapılan ihracatı olumlu etkilemektedir. 

Venezuela’da çit teli, ızgara vb. endüstriyel ürünler üreticisi firma, Türkiye’den farklı çaplarda çelik tel satın almak istediklerini bildirmiştir. Tedarikçilerle iletişime geçmek isteyen firmaya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/327588_steel-wire-rods-sheets-buying-inquiry-from-venezuela 

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99 'u arayınız.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir