Yeni Zelanda'ya tarım makineleri ihraç edilecek

Yeni Zelandalı firma, Türkiye'den traktör tahrikli toprak işleme makineleri, çim biçme makinesi gibi tarım ve ziraat makineleri ithal etmek istediğini bildirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türk tarım makineleri sektörü iç pazarın ihtiyaçlarını karşılamakta ve özellikle son yıllarda sektörün dış rekabete açılmasıyla ihracatta da önemli gelişmeler göstermektedir. İhracat değerindeki artışlar büyük oranda son dönemde gerçekleştirilen modernizasyon ve teknoloji yenileme ve yoğun uluslararası pazarlama çabalarının bir sonucudur. 

Türkiye’nin tarım makineleri ihracatı yaptığı ilk beş ülke sırasıyla Fransa, Almanya, Rusya Federasyonu, ABD ve İngiltere’dir.

Türkiye’nin tarım makineleri ihracatında olduğu gibi ithalatı içerisinde de en fazla payı traktörler almaktadır. Türk tarım makineleri sektörü daha çok küçük ve orta ölçekli tarım işletmeciliğine yönelik makinelerin üretimini yapmaktadır. Söz konusu mal grubu ihracatını ithalatın üzerine çıkarmak için geleneksel tarımdan modern tarıma geçiş sürecinin yaşandığı ülkelere ihracatı artırmak gerekmektedir.

Yeni Zelandalı firma, Türkiye' den traktör tahrikli toprak işleme makineleri, çim biçme makinesi gibi tarım ve ziraat makineleri ithal etmek istediğini bildirmiştir. Firmayla aşağıdaki linkten veya ilgili telefondan iletişim sağlayabilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/332074_agricultural-equipments-import-inquiry-from-new-zealand 

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir