Yunanistan bebek ve çocuk giyimde Türk malı ürünler istiyor

Yunanistanlı müşteri mağazası için bebek ve çocuk giysileri satın almak istediğini, bu amaçla Türkiye’ye geleceğini belirterek Türk firmalardan irtibata geçmelerini talep etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yunanistanlı bir müşteri mağazası için bebek ve çocuk giysileri satın almak istediğini, bu amaçla Türkiye’ye geleceğini belirterek Türk firmalardan irtibata geçmelerini talep etmiştir.

Yunanistan kabaca 11 milyon nüfusu olan ve satın alma gücü paritesiyle 2014 yılında 238 milyar dolar GSYİH üreten bir ülkedir. Kişi başına gelir ise satın alma gücü paritesiyle 2014 yılında 25 bin dolar değerinde gerçekleşmiştir.

Yunanistan özellikle sanayi ürünlerinde çok sınırlı ve az sayıda üretim imkanları ile toplam talebinin %80’ler gibi bir kısmını ithalat ile karşılayan ülke konumundadır.

Yunanistan’da devletin ekonomideki payı %40 oranındadır. Hizmet ağırlıklı ekonomiden oluşan Yunanistan gemi taşımacılığı, turizm ve bankacılık dışındaki sektörlerde rekabet edememektedir. Sanayinin GSYİH içindeki payı %16.5, tarımın %3.6, hizmetlerin ise %79.9’dur. Turizm, gemicilik, finans, inşaat ve telekom sektörün en önemli kalemleridir. İşgücünün %11.8’ini istihdam eden tarım sektöründe üretimi yapılan önemli ürünler taze meyve sebze, zeytin, tütün, şeker, pirinç, buğday, işlenmiş meyve sebze, konserve şeftali ve domates ve zeytinyağı’dır. Firmaların geneli küçük aile işletmeleridir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

my companie located in notrth greece and i would like to import baby clothes, kids clothes.
Pls provide me your catalogs and price list if that is possible via e-mail.
Thanks in advance

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/340937_baby-clothes-kids-clothes-import-to-greece

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir