Yunanistan'dan hırdavat talebi

Yunanistanlı firma tarafından Türkiye’den HSS matkap uçları, kılavuz takımları ve kesici takımlar ithal edecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yunanistan ülkedeki sınırlı üretim nedeniyle ithalata bağımlı bir ülkedir. Fiyat ve kalite gibi faktörler dikkate alınarak uygulanacak rekabetçi politikalarla ihracatçılarımızın pazara her sektörde hitap etmesi imkan dahilindedir. Yunanistan’ın ithalat profili incelendiğinde otomotiv ve yan sanayi, beyaz eşya, televizyon, sağlık ekipmanları, yenilenebilir enerji, tekstil ve konfeksiyon, deri, mobilya, otel ekipmanları, seramik ihracat potansiyeli olan başlıca sektörlerdir. 

Yunanistan' ın ihraç ettiği başlıca ürünler; petrol yağları, tıbbi ilaçlar, alüminyum levhalar, balık, konserve sebzeler, peynir, bakır tüp, konserve meyveler vb. yer almaktadır. İthal ettiği ürünler arasında ise tıbbi ilaçlar, yolcu gemileri, petrol gazları, binek otomobiller, otomatik veri işleme cihazları, peynir, domuz eti oluşturmaktadır.

Yunanistanlı firma tarafından Türkiye’den HSS matkap uçları, kılavuz takımları ve kesici takımlar ithal edilecektir. Tedarikçilerle iletişime geçmek isteyen firmaya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/334761_cutting-tools-to-import-to-greece 

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir