Adaylık için istifa etti

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak milletvekili adaylığı için görevinden istifa etti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak,  istifa kararını ATSO üyeleriine gönderdiği mesajda şöyle açıkladı:

"ATSO ailesinin değerli üyesi;Türkiye ve Antalya'nin ekonomi,hukuk,egitim,kultür ve sanat,çevre gibi her alanda ilerlemesi için bugüne kadar sivil toplum içerisinde yurüttüğüm çalşsmalara artık siyaset alaninda devam etmek sorumluluğuyla,7 Haziran 2015 milletvekili seçiminde aday olmak üzere TOBB YK Bask.Yardımcıliğı ve ATSO YK Başkanlığı görevlerimden bugün itibariyle ayrılıyorum.Güçlü desteklerinizden dolayı teşekkür ediyor,sevgi ve saygılarımı sunuyorum"

Kılıçdaroğlu aradı

ATSO'da yıllardan bu yana yönetim kurulu ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulunduktan sonra iki dönemdir de yönetim kurulu başkanlığını yürüten Çetin Osman Budak, Antalya'dan CHP milletvekilliği aday adaylığı için bugün yönetim kuruluna istifasını sundu. Aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı da olan Çetin Osman Budak, CHP'den aday adaylık başvurusu yapacağını açıkladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün kendisini aradığını belirten Çetin Osman Budak, bugün saat 16.40 sıralarında istifa dilekçesini hazırladı. Antalya'da CHP eski Genel Başkanı ve Antalya milletvekili Deniz Baykal ve ilgili tüm kesimler, iş arkadaşlarıyla da görüşmelerini yaptığını söyleyen Budak, eşi, çocukları ve ailesinin de görüşlerini aldığını, CHP'den Antalya milletvekilliği için başvuru yapacağını söyledi. Budak, bu kararının hayırlı olmasını da diledi.

Bu konularda ilginizi çekebilir