ASO'dan şehit yakınlarına 2,5 milyon destek

Ankara Sanayi Odası, darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenler ailelerine destek olmak için başlatılan "Dayanışma Kampanyası"na 2,5 milyon lira bağışladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ankara Sanayi Odası (ASO), Cumhurbaşkanlığı himayesinde Başbakanlık tarafından hazırlanan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının organize ettiği "Dayanışma Kampanyası"na 2,5 milyon lira ile destek vereceklerini açıkladı. Desteğin 1 milyon lirasının ASO, 1 milyon lirasının ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB), 500 bin lirasının ise ASO 2. OSB tarafından karşılandığı kaydedildi.

İş dünyasının Türkiye’nin aydınlık geleceğine güvendiğinin ve durmadan üretmeye devam edeceğinin vurgulandığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Millet iradesine yapılan darbe girişimine karşı halkımız demokrasiye sahip çıkmış ve milli iradeden başka hiçbir iradeyi kabul etmediğini ve etmeyeceğini canı pahasına, şehitler vererek açıkça ortaya koymuştur. Demokrasi uğruna hayatını kaybeden şehitlerimize ve yaralanan gazilerimize minnet borcumuz vardır. ASO, ASO 1. OSB ve ASO 2. OSB olarak şehit yakınları ve gazilerimizin yaralarını bir parça olsun hafifletmek için kampanyaya destek kararı aldık. Türkiye’nin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacı olduğu bu dönemde bu katkıyı sağlamayı görev sayıyoruz. Allah ülkemize bir daha böyle bir gün yaşatmasın. 15 Temmuz Türkiye için kara bir gece oldu ama inanıyoruz ki Türkiye 16 Temmuz sabahı aydınlık bir güne uyanmıştır."