BUSİAD Ödülleri sahiplerini buldu

BUSİAD marka etkinliklerinden olan ve bu yıl 24.'sü gerçekleştirilen BUSİAD Doğan Ersöz Ödülü ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. Törende 2017 Doğan Ersöz Ödülü’nü Borçelik AŞ adına Genel Müdür Kerem Çakır aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Zehra ORUÇ

BURSA - Bu yıl 24.'sü gerçekleştirilen Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) Doğan Ersöz Ödülü ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. 

Gecenin açılış konuşmasını yapan BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay, Türkiye’nin ve dünyanın içinde bulunduğu ekonomik gelişmeleri değerlendirdi.

Paraya ulaşmanın zorlaştığı bir dönem yaşandığını belirten Türkay, Türkiye’nin ihracatla büyüyeceğini bunun da üretimi artırmaktan geçtiğini söyledi.

Türkay, “Türk iş insanın değişen şartlara çok çabuk adapte olduğuna inanıyorum. Bizler için bu büyük avantaj. Bunları hep riskleri minimize ederek yapmalıyız. Eğitimli insanlara daha çok ihtiyaç duyulduğunu bunun da sanayi ile işbirliği ile çözümlenecek bir konu” dedi.

Borçelik AŞ adına ödülü alan Genel Müdür Kerem Çakır, yaptığı konuşmada, “Bursa denilince Gıda, tekstil ve otomotiv akla geliyor. Biz de çelik sektörü olarak kendimize yer bulabildiğimiz için mutluyuz. Bu ödül bize motivasyon sağlayacak” dedi.

Gecede, BUSİAD Kültür ve Sanata Katkı Ödülü’nü Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) adına Başkan Serpil Savaş, BUSİAD Meslek Ödülü’nü ise İbrahim Yaşar aldı.