İTO, MIPIM Fuarı'na hazırlanıyor

Gelecek yıl 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuar, 26'ncı kez dünyanın gayrimenkul öncülerini bir araya getirecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İstanbul Ticaret Odası (İTO), gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'e hazırlanıyor. 

İTO açıklamasına göre, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM, Fransa Cannes'daki 19 bin 400 metrekarelik fuar alanında, 93 ülkeden 21 binin üzerinde ziyaretçiye ve 4 bin 500 yatırımcıya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

Gelecek yıl 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuar, 26'ncı kez dünyanın gayrimenkul öncülerini bir araya getirecek. Bu doğrultuda MIPIM 2015 öncesinde İTO Başkanı İbrahim Çağlar'ın katılımıyla 7 Kasım 2014 Cuma günü, Conrad Hotel'de bir basın toplantısı gerçekleştirilecek. 

İTO, MIPIM 2015 Fuarı için İstanbul'un yaşayan dev bir kent maketini hazırlatılıyor. İstanbul'un simgeleşmiş tarihi mekanlarının, gayrimenkul ve dev altyapı projelerinin sunulacağı maket, fuarda İstanbul'un uluslararası platformda tanıtımına önemli bir fark katacak. Toplantıda söz konusu maketin üç boyutlu tasarımını içeren animasyon tanıtım filmi ilk kez sunulacak. 

Bu konularda ilginizi çekebilir