TÜRSAB Başkanı Ulusoy: Çekileceğim zamanı gayet iyi biliyorum

Üyelerin çoğunluğunun istemesi halinde "kenarda durmayı bileceğini" söyleyen TÜRSAB Başkanı Ulusoy, üyelere genel kurula sahip çıkma çağrısında bulundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, birliğin genel kurul sürecine ilişkin, "Çekileceğim zamanı gayet iyi biliyorum ama bu camianın parçalanmasına da göz yummayacağım." dedi.

Ulusoy, TÜRSAB üyelerinin “Büyük Ankara Buluşması”nda yaptığı konuşmada, birliğin genel kurul sürecinden geçtiğini söyledi. Bu süreçte karşı karşıya kaldıkları bazı eleştiri ve iddialara yanıt veren Ulusoy, camianın çoğunluğunun talebi halinde “kenarda durmayı bileceğini” ifade etti.

Yaşanan gerginliklere karşın TÜRSAB’ın kavga edilecek yer olmadığını dile getiren Ulusoy, en azından bu süreci sağduyuyla sonlandırmayı amaçladıkları vurguladı.

Muhalefet için, "20 yıldır buradayım, ben yoruldum, bunlar muhalefetten yorulmadı." diyen Ulusoy, TÜRSAB için çalışmalarına, bir çok projeye imza atmalarına rağmen sürekli olumsuz eleştirilere hedef olduklarını söyledi.

Ulusoy, "Çağrı yapıyorum, toplantılara gelin diyorum. Tankınızla, topunuzla gelin diyorum. Gelen yok ama yazmak, sokakta konuşmak var. Karalamakla elinize ne geçecek bir gün siz de bu koltuklara geleceksiniz." diye konuştu.

Üyelerine genel kurula sahip çıkma çağrısında bulunan Ulusoy, “Çekileceğim zamanı gayet iyi biliyorum ama bu camianın parçalanmasına da göz yummayacağım." ifadelerini kullandı.

Ulusoy, Ankara’da gördüğü desteğin kendisine cesaret verdiğini kaydetti.

TÜRSAB Genel Kurulu 2-3 Aralık 2017'de İstanbul'da gerçekleştirilecek.