Denizbank ve Tosyöv'den KOBİ'ler için iş birliği

TOSYÖV öncülüğünde düzenlenecek KOBİ Destek Toplantıları ve KOBİ Zirveleri'nin ana sponsoru olan DenizBank, KOBİ'lerin sorunlarını ve bu sorunların çözüm önerilerini masaya yatırmayı planlıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DenizBank, Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticileri Vakfı (TOSYÖV) öncülüğünde önümüzdeki dönemde düzenlenecek KOBİ Destek Toplantıları ve KOBİ Zirveleri'nin ana sponsoru oldu.

DenizBank, geçtiğimiz yıl da Türkiye'nin 7 bölgesinde düzenlenen etkinliklerin ana sponsoru olmuştu.

Sponsorluk kapsamında İstanbul ve Ankara'da "KOBİ Zirveleri", bunun yanı sıra Türkiye'nin 7 bölgesinde "KOBİ Destek Toplantıları" ve "KOSGEB Eğitimleri" gerçekleştirilecek. DenizBank, söz konusu toplantılar ile esnafa, KOBİ'lere ve yatırım yapmak isteyen girişimcilere destek olmayı, sorunlarını ve bu sorunların çözüm önerilerini masaya yatırmayı planlıyor.

KOBİ'lerin yanlarında olduklarını ifade eden DenizBank KOBİ Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Kulaksız, "Ekonomiyi yakından takip eden, yatırımlarını iyi planlayan ve finansal kaynaklarını doğru yönetmeyi becerebilen şirketler rekabette başarılı oluyor. DenizBank olarak ülkemizin 7 bölgesinde düzenlenecek toplantı ve eğitim programları sayesinde KOBİ'lerimizi ve ekonomimizi desteklemeyi sürdüreceğiz." diye konuştu.