KOBİ’ler için web tabanlı hepsi bir arada CRM sistemi: TRCRM

Başta KOBİ’ler olmak üzere, firmaların, mevcut müşterilerin korunması, satışların artırılması ve yeni müşteriler kazanılmasında önemli avantajlar sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Günümüz iş dünyasının zorlu rekabet koşulları, iş süreçlerinin en iyi şekilde yönetilerek verimliliğin maksimum seviyede tutulmasını zorunlu kılıyor. Bu noktada bir CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) çözümü kullanmak firmaların satış, pazarlama ve destek süreçlerini müşteri odaklı hale getirmelerinde önemli bir rol oynuyor. Özellikle KOBİ’lerin CRM ihtiyaçları göz önüne alınarak geliştirilen TRCRM, mevcut müşterilerin korunmasına, satışların artırılmasına ve yeni müşteriler kazanılmasına yardımcı oluyor. Firmalar, web tabanlı bir çözüm olan TRCRM’i kullanarak doğru ürün ya da hizmeti, doğru müşteriye, doğru fiyatla, doğru yerde ve doğru zamanda sunabiliyor; uzun süreli ve kazançlı müşteri ilişkileri oluşturarak pazarlama, satış ve servis süreçlerini etkili bir şekilde yönetebiliyor.
 
Her yerden ulaşılabilen hepsi bir arada çözüm
VoIP ve e-ticaret özellikleri ile “Hepsi bir arada” CRM sistemi olan TRCRM, internet bağlantısı olan her yerden kullanılabilir olmasıyla önemli bir erişilebilirlik fonksiyonuna da sahip bulunuyor. Firmalar TRCRM’i kullanarak tüm kontaklarını, tekliflerini, satışlarını, ajanda kayıtlarını, yapılacak işleri, dokümanlarını, ürünlerini ve ekiplerini tek bir yerden kolayca yönetebiliyor.
Birçok avantajı beraberinde getiren çözüm, müşteri başına kâr oranını ve ürünler arası çapraz satışların miktarını artırırken, satış tekliflerinin daha hızlı ve daha yüksek oranda siparişe dönüştürülmesine de yardımcı oluyor. Pazarlama ve satış döngülerinin kısaltılmasını ve basitleştirilmesini sağlayan TRCRM, verimliliğin yanı sıra müşteri memnuniyetinin ve sadakatinin de artmasında rol oynuyor.
 
E-ticarete hazır altyapı
TRCRM’in sahip olduğu entegre e-ticaret altyapısı, kendi e-ticaret sitesini oluşturarak online satış yapmak isteyenlere önemli araçlar sunuyor. Kullanıcılar e-ticaret siteleri için beş farklı şablondan dilediklerini kullanabildikleri gibi, firmalarına özel bir şablon da hazırlatabiliyorlar. Gelişmiş bir e-ticaret sitesinde olması gereken temel özelliklerin tümüne sahip olan TCRM e-ticaret sitesi ile satışlara online ortamda da devam etmek mümkün oluyor.
Entegre VoIP altyapısı ise firmaların telefon çağrılarını TRCRM sistemi üzerinden yönetmelerini sağlıyor. Bu sayede müşteri aramaları otomatik olarak yapılabilirken, gelen aramalarda müşteri bilgileri ekranda görüntülenebiliyor. Tüm görüşmeler sisteme kayıt edildiği için, gerektiğinde kolayca dinlenebiliyor ve görüşmeler raporlanabiliyor.
 
Bulutun gücü
Bulut bilişim teknolojisinin tüm olanaklarından güvenli bir şekilde yararlanmayı sağlayan TRCRM ile firmalar kurulum, sunucu ve lisans maliyetleri olmadan, CRM ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılayabiliyor. Sistemdeki tüm güncelleme ve yenilikleri otomatik olarak kullanıma sunan çözümün yedekleme sisteminin de bulunması, verilerin kaybolmasına yönelik tüm endişeleri ortadan kaldırıyor.
TRCRM’in en önemli avantajlarından biri de 220 bin firmaya hizmet veren Eleman.net’i çatısı altında bulunduran GD Holding tarafından sunulması. TRCRM, GD Holding’in, Eleman.net’in 11 yıldır KOBİ’lerle son derece yakın çalışarak edindiği bilgi birikimi ve deneyimden gelen gücü yansıtıyor.

GD Holding A.Ş. hakkında:
GD Holding A.Ş. insan kaynakları, iş güvenliği, internet, bilişim ve e-ticaret alanlarında 130’u aşkın çalışanıyla hizmet vermektedir. GD Holding A.Ş. kurulduğu günden bu yana yeni iştiraklerle faaliyet alanını genişletmiş, teknoloji odaklı altyapısı, girişimciliği ve yenilikçi vizyonuyla Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketleri arasında yerini almıştır. Bünyesinde mavi yaka ve ara kademe pozisyonlarda lider insan kaynakları sitesi Eleman.net’in yanı sıra sarı sayfaları internet ortamına taşıyan Serieleman.com, güvenlik ekipmanları sektöründe Pro-Safe, internet, bilişim ve e-ticaret sektörlerinde de TRCRM, Dersverir.com ve Takım Takip markalarını bulunduran GD Holding A.Ş., uluslararası arenada da birçok projeyi hayata geçirmiştir.

Bugünün girişimcilerini yarının yatırımcıları yapacak “Kuluçka Merkezi” platformu ile melek yatırımcı tanımını değiştirecek bir yaklaşım sunan GD Holding A.Ş., özellikle internet ve mobil tabanlı girişimlere yatırım yaparak, genç girişimcilerin projelerini hayata geçirmeleri ve geliştirmelerine imkan sağlamaktadır. Değişime açık dinamik yapısı, güçlü idari kadrosu ve sürdürülebilir büyüme hedefiyle yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda adından söz ettiren GD Holding A.Ş. bilişim ve teknoloji alanında sürdürdüğü faaliyetleriyle Türkiye’de önemli bir role sahiptir.