Söz Asal Metal, Ege Bölgesi'nde hizmet noktasını artıracak

Firma, pazarlama ekibini güçlendirip her noktaya ulaşmayı ve ürünlerini uygun fiyatlarla ulaşılabilir kılmayı planlıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

EMİNE ŞİMŞEK

DENİZLİ - Söz Asal Metal, yatırım kararları doğrultusunda Ege Bölgesi'nde hizmet noktası sayısını artıracak.

Ülke olarak zor bir süreçten geçildiğini belirten Söz Asal Metal Ticaret Limited Şirketi Satış Yöneticisi Çağlar Boztepe, "Bu süreçte firma olarak işimize yatırım yapmaya devam ettik. Ülkemize ve ekonomimize inancımız tam. Bu yıl hedeflerimizin üzerinde gidiyoruz. Özellikle Ege Bölgesi'nde yoğun olarak hizmet noktalarımızı arttıracağız. Pazarlama ekibimizi güçlendirip her noktaya ulaşmayı ve ürünlerimizi uygun fiyatlarla ulaşılabilir kılmayı planlıyoruz" diye konuştu. Firma hakkında bilgiler aktaran Boztepe, firma bünyesinde yaklaşık 40 dan fazla ürün bulunduğunun altını çizerek; şunları söyledi:

"İç piyasayı kendine hedef alan Söz Asal Metal, yurt içi ve yurt dışı toplu tedarik yöntemleriyle iç pazara uygun fiyatlar sunmaya gayret ediyor. Firmamız, Söz Boru Dekoratif olarak 1982 yılında kuruldu. Uzun yıllar boyunca ferforje demir üretimi yaptı. 2008'den bu yana İzmir merkezli Ege Asal Metal Şirketi'nin Denizli Şubesini yürüten şirketimiz, bu yıl başından itibaren Söz Asal Metal olarak Ege Asal Metal ile çözüm ortaklığını sürdürüyor. Söz Asal Metal demir dışı metal toptancılığı yapan bir şirket. Şirketimizin ürün yelpazesinde; paslanmaz, alüminyum, bakır, fiber, kalay, kurşun, polyemid, kestamid, pom-c (delrin), polietilen, pleksiglass (mika) ve benzeri ürünleri bulmak mümkün. İnternet sitemiz www.sozasalmetal.com sayesinde yurtdışındaki müşterilerimize de hızlı bir şekilde ulaşabiliyoruz."

Merdiven altı üreticilere ve yoğun fiyat rekabetine rağmen pazarlarda rakiplerinden doğru hizmet ve kalite ile farklılaştıklarını söyleyen Boztepe, "Alım yapan firmalar mutlaka sertifika talebinde bulunmalı" diye konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir