"KGF kapasitemizin artmasına katkı sağladı"

Özel Gözdedent Diş Protez Laboratuvarı Genel Müdürü Tarık Yıldızhan, KOBİ ve işletmelere KGF desteğinden yararlanma tavsiyesinde bulunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

11 yıldır diş protez imalatı faaliyeti gösteren Özel Gözdedent Diş Protez Laboratuvarı, 2006 yılında 10 personelle çıktığı yoluna bugün 120 personelle devam ediyor. Faaliyetlerinin büyük bir kısmının kamuya bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerine diş protez laboratuar hizmetinden oluştuğunu belirten Özel Gözdedent Diş Protez Laboratuvarı Genel Müdürü Tarık Yıldızhan, "Türkiye'nin bir çok iline hizmet veren ve vermeye de devam eden bir şirket olmaktan da gurur duymaktayız" dedi.

KGF ile tanışmalarının Ziraat Bankası sayesinde olduğunu aktaran Yıldızhan, "İlk zamanlar kendi öz kaynaklarımızla bir şey yapmak istedik fakat zaman içerisinde taleplerin karşısında gücümüzün yetersiz kalacağını düşündük ve bankamızdan yardım talebinde bulunduk. Olumlu sonuç aldık" diye konuştu. 2014 yılında KGF desteği ile 2 ihale aldıklarını kaydeden Yıldızhan, "KGF desteği ihaleli işlerimizde gerek gayri nakdi gerekse nakdi olarak teminat mektupları aşamasında önümüzü açmıştır. Kapasitemizin artmasına katkı sağlamıştır" ifadelerini kullandı.

"Daha kararlı ve verimli bir istihdam yaratma çabası içindeyiz"

Güçlenen sermaye yapılarıyla birlikte yeni yatırım planları olduğunu vurgulayan Yıldızhan, "Önümüzdeki süreçte yatırımlarımız devam edecek. Zamana ve günümüz teknolojisine ayak uydurmanın gerekliliğine olan inancımızla yeni nesil cihazlarla daha kararlı ve daha verimli bir istihdam yaratma çabası içerisindeyiz. Böylece daha kısa sürede daha çok iş üretme imkanı elde etmiş olacağız" dedi.

"KGF kötü gün dostu"

Diğer KOBİ ve işletmelere de KGF desteğinden yararlanma tavsiyesinde bulunan Yıldızhan, "Banka limitlerinin yetmediği durumlarda KGF desteği açığı kapatmak için doğru bir seçim olacağı kanaatindeyim. KGF bana göre kötü gün dostudur. Nakdi veya gayri nakdi ihtiyacınızın oluşması halinde KGF doğru bir çözüm yolu diye düşünmekteyim" diye konuştu. **