14. İstanbul Bienali kapılarını açıyor

Koç Holding ana sponsorluğunda gerçekleştirilen 5 Eyül'de kapılarını açacak olan 14. İstanbul Bienali, ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Koç Holding ana sponsorluğunda gerçekleştirilen 14. İstanbul Bienali, 5 Eylül'de Türkiye ve dünyadan sanatseverlere kapılarını açacak.

Koç Holding açıklamasına göre, Türkiye'deki en büyük çağdaş sanat platformu ve dünyanın en önemli 3 çağdaş sanat etkinliğinden biri olan İstanbul Bienali, 5 Eylül'de kapılarını açmaya hazırlanıyor. Bu yıl "TUZLU SU: Düşünce Biçimleri Üzerine Bir Teori" başlığıyla düzenlenen etkinliğe, Koç Topluluğu Şirketleri'nden Arçelik, Aygaz, Divan, Ford Otosan, Koçtaş, Opet, Tüpraş, Yapı Kredi Yayınları ve Vehbi Koç Vakfı da destek veriyor.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen İstanbul Bienali, 2007 yılından bu yana Koç Holding sponsorluğunda gerçekleştiriliyor. Koç Holding, verdiği destekle özellikle gençlerde çağdaş sanat bilincini geliştirmeyi, henüz tanışmamış kişileri çağdaş sanatla buluşturmayı ve çağdaş sanata duyulan ilgiyi canlandırmaya katkıda bulunmayı hedefliyor.

Koç Holding, her bienal döneminde ana sponsorluğun yanı sıra topluluk şirketleri aracılığıyla da pek çok alt projeye destek veriyor. Bu yıl 14'üncüsü düzenlenecek etkinlikte, Ford Otosan ve Koçtaş özel proje sponsorluğunu üstleniyor. Arçelik, Aygaz, Divan, Opet, Tüpraş, Yapı Kredi Yayınları ve Vehbi Koç Vakfı da İstanbul Bienali'nin daha çok kişiye ulaşması ve daha etkin bir şekilde tanıtılması için destek veriyor.

14. İstanbul Bienali, ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir