Anadolu Ateşi Kremlin'i yakacak

Anadolu'nun mitolojik ve kültürel tarihinden derlediği figürleri unutulmaz bir gösteri ile izleyicilerle buluşturan Anadolu Ateşi, 29 Mayıs'ta Kremlin Konser Salonu'nda Ruslar'a hitap edecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye'nin dünyaya tanıtılmasında etkin bir rol oynayan Anadolu Ateşi, şimdi de Moskova'da sahne almaya hazırlanıyor. 

Grup, Global Connection'ın basın sponsorluğunda ve dünya turu kapsamında Moskova'nın en prestijli salonlarından biri olan Kremlin Konser Salonu'nda yaklaşık 6 bin 500 izleyiciye gösteri yapacak. 

Kaynağını Anadolu’nun binlerce yıllık mitolojik ve kültürel tarihinden alan Anadolu Ateşi hemen hemen her yöreden derlenmiş yüzlerce halk dansı figürü ve halk müziğini içinde barındıran, Türkiye’yi anlatan özgün bir proje olarak göze çarpıyor. Grup, bugüne kadar yurtiçinde ve yurtdışında 35 milyon izleyicinin karşısına çıktı.
29 Mayıs 2015 tarihinde Moskovalı sanatseverlerle bir araya gelecek grup, T.C Moskova Büyükelçiliği, Moskova Belediyesi, Rus-Türk İşadamları Birliği ve SA Organizasyon ile proje ortaklığı yapan Global Connection tarafından destekleniyor. 

Anadolu Ateşi'nin gösterisine 300 kişilik VIP konuğun yanısıra, Rusya’nın üst düzey devlet erkanı, bakanlar, milletvekilleri, generaller, rektörler, sanatçılar, Rus-Türk işadamları olmak üzere 6 bin 500 kişilik seçkin izleyici kitlesi katılacak. 

Anadolu Ateşi'nin sergileyeceği performans, 20 Nisan-28 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek medya kampanyası ile 15 milyon Rus'a ulaşacak. 

Bu konularda ilginizi çekebilir