Babylon'da bu hafta müziğin her tonu var

"Oldies But Goldies" partisi 27 Şubat Cumartesi akşamı Babylon'da dinleyicileri geçmişe götürecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Babylon haftaya Oldies But Goldies partisiyle geçmişten şarkılarla başlıyor. Funk ve caz grubu Electro Deluxe, sevilen şarkılarıyla Göksel, bağımlılık yapan davul ritimleri ile Emancipator ve Midnight Session'da DJ ve prodüktör Sias, bu hafta Babylon'da sahne alıyor. Ücretsiz Pazar Pazar Babylon etkinliklerinin bu haftaki konuğu ise Ediz Hafızoğlu oluyor.

Murat Abbas ve Murat Beşer'in pikaplarının başına geçtiği "Oldies But Goldies" partisi 27 Şubat Cumartesi akşamı Babylon'da dinleyicileri geçmişe götürecek. Partide unutulmaz isimlerin yıllara meydan okuyan şarkılarıyla dans dolu bir gece yaşanacak.

Farklı tarz müzikleriyle adından söz ettiren Ediz Hafızoğlu, yeni albümü "Nazdrave" ile 28 Şubat'ta Babylon'da sahne alıyor. Bugüne kadar başta caz, rock'n roll, metal, deneysel müzik ve Balkan müziği olmak üzere farklı tarzlarda birçok müzisyene eşlik eden Ediz Hafızoğlu, bu kez kendi şarkılarıyla Pazar Pazar Babylon etkinliğinin konuğu olacak. 

Funk ve caz müziği elektronik altyapılarla zenginleştiren Electro Deluxe, eğlenceli performansıyla Babylon Presents konserleri öncesinde, 2 Mart Çarşamba akşamı Babylon'da hayranlarıyla buluşacak. Ben L'Oncle Soul ve Hocus Pocus gibi isimlerle birlikte çalışan Electro Deluxe, Fransız müzik arenasının en çok rağbet gören altı ismi arasında gösteriliyor.

Benzersiz şarkı sözlerini güçlü sesiyle buluşturan Göksel, 3 Mart Perşembe akşamı Babylon'da sahne alıyor. Son albümü "Sen Orda Yoksun" ile müzik kariyerine dokuz albüm sığdıran Göksel, sevilen eserlerini Babylon'da dinleyicileri için seslendirecek.

Etkileyici melodileri ve bağımlılık yapan davul ritimleri ile Emancipator, 4 Mart Cuma akşamı unutulmaz bir akşam için Babylon'da performans sergileyecek. Eylül ayında yeni albümü "Seven Seas"i yayınlayan Emancipator'ın ardından Babylon'da müzik Midnight Session'da Dublinli DJ ve prodüktör Sias ile devam edecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir