Can'dan bakan fotoğraflar ödüllerini aldı

Türkiye’nin en önemli fotoğraf sanatçıları Ara Güler, Erdal Yazıcı, Gülnur Sözmen’in jüri üyeleri arasında yer aldığı ‘Can’dan Bakım’ konulu yarışmanın birincisi Şanlıurfa’dan Ergün Karadağ oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye yetişkin hasta bezi pazarının temsilcilerinden olan Canped’in ‘Can’dan Bakım’ konulu ikinci Nesiller Boyu Gülümseyin Fotoğraf Yarışması’nda dereceye girenler ödüllerini aldı.

Türkiye’nin sevilen ikililerinden Cenk ve Erdem’in sunumuyla Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda 12 Haziran’da gerçekleşen sergi açılışı ve ödül törenine jüri üyeleri Ara Güler, Erdal Yazıcı, Gülnur Sözmen’in yanı sıra Ontex ME&A Genel Müdürü Özgür Akyıldız, Ontex ME&A Pazarlama Direktörü Burak Kayahan katıldı. Çok sayıda davetlinin yer aldığı Nesiller Boyu Gülümseyin Fotoğraf Yarışması sergi açılışı ve ödül törenine Ontex yönetici ve çalışanları ile medya mensupları yoğun ilgi gösterdi. 

Nesiller Boyu Gülümseyin Fotoğraf Yarışması’nın ödül töreninde konuşan Ontex ME&A Genel Müdürü Özgür Akyıldız, Nesiller Boyu Gülümseyin Fotoğraf Yarışması’nın ortaya çıkmasında Türkiye’de hala önemini koruyan ‘aile’ kavramının etkili olduğunu söyledi. 

Yarışmaya 11 bin 219 fotoğraf katıldı

Nesiller Boyu Gülümseyin Fotoğraf Yarışması’nın ikincisinin konusunu Can’dan Bakım olarak belirlerken candan bakan gözlerdeki ışığı, candan dokunan ellerdeki hissi fotoğraf karelerinde görmek istediklerini belirten Özgür Akyıldız, “Bu yıl ikincisi düzenlendiğimiz fotoğraf yarışmasına Türkiye’nin her yerinden 11 bin 219 fotoğraf katıldı. Geçen yıla göre katılımımızda neredeyse 10 katlık bir artış var. İkinci yılımızda ulaştığımız bu rakam çok sevindirici” diye konuştu. 

6-115.jpg

Özgür Akyıldız konuşmasının ardından II. Nesiller Boyu Gülümseyin Fotoğraf Yarışması’nın birincisi Ergün Karadağ’ın 8 bin TL’lik ödülünü verdi. Yarışmada ikinci seçilen Muhammet Bayar ise 6 bin TL’lik ödülünü Ontex ME&A Pazarlama Direktörü Burak Kayahan’ın elinden aldı. Yarışmaya Ankara’dan katılan ve üçüncülük ödülünün sahibi olan Orhan Köse’ye ise 4 bin TL’lik ödülünü Ontex Pazarlama Müdürü Müge Hasbay Öztunç verdi. Can’dan Bakım konulu ikinci Nesiller Boyu Gülümseyin yarışmasına Edirne’den katılan ve mansiyon ödülüne layık görülen Servet Çınar 500 TL’lik ödülünü, yarışmaya İstanbul’dan katılan Ünal Mecit Ontex Özel Ödülü olan fotoğraf kursu ödülünü Canped Ürün Müdürü Tuna Özcan’ın elinden aldı. 

Instagram birincisi Figen Yazgan ise Nikon Coolpix S4200 model fotoğraf makinesi kazandı.

Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda 22 Haziran tarihine kadar sergilenecek

Nesiller Boyu Gülümseyin Fotoğraf Yarışması sonucunda sergilenmeye layık görülen 50 fotoğraf Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda 22 Haziran tarihine kadar sergilenecek. Can’dan Bakım konulu fotoğraflar 13-14-15 Haziran tarihlerinde de Bebek Festivali’nde halkla buluşacak. 

Bu konularda ilginizi çekebilir