Harry Potter, Hermione ile evlenmeliydi

'Harry Potter' serisinin yazarı J.K Rowling, serinin sonunda serinin kahramanlarından Harry ile Hermione'nin evlenmesi gerektiğini açıkladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

LONDRA - Ünlü 'Harry Potter' serisinin yazarı J.K Rowling, yıllar sonra kitabın sonu için verdiği kararından pişman olduğunu açıkladı.

Beyazperdeye de uyarlanan Harry Potter serisinin yazarı J.K Rowling, hikayenin sonunda verdiği kararlardan pişman olduğunu itiraf etti.

Wonderland adlı dergiye bir röportaj veren Rowling, kitabın sonunda Hermione adlı karakterin Ron yerine Harry ile evlenmeliydi açıklamasını yaptı.

Rowling, hayranlarını şaşırtacak bu açıklama için, “Hermione ve Ron ilişkisini kendi arzumu gidermek için yazdım. Çok üzgünüm. Bu açıklamamın bazı hayranları sinirlendireceğini biliyorum. Ancak yaptığım seçim edebiyatla ilgili değil, kişiseldi. Umarım bunları söyleyerek kimsenin kalbini kırmıyorumdur” ifadelerini kullandı.

Serinin birçok takipçisi Hermione ve Harry’nin kitabın sonunda birlikte olmasını bekliyordu. Beyazperdede sevilen karakterleri Emma Watson ve Daniel Radcliffe canlandırıyordu.

Bu konularda ilginizi çekebilir