İZ TV, Eutelsat TV Ödülleri'nde yarışıyor!

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Türkiye'nin en çok izlenen, ödüllü belgesel kanalı İZ TV, Avrupa'nın en önemli televizyon kanallarının değerlendirildiği Eutelsat TV Ödülleri 2012'nin "Kültürel/Belgesel" kategorisinde aday olarak yer alıyor.
1998 yılından bu yana düzenlenen ve Avrupa'nın en önemli televizyon kanallarının değerlendirildiği Eutelsat Televizyon Ödülleri, müzik, spor, haber, çocuk, belgesel, sinema gibi farklı dallarda kanal ve programlara veriliyor. İZ TV bu yılki değerlendirmede, "Kültürel/Belgesel" kategorisinde aday olarak yer alıyor.
2005 yılında verilmeye başlanan "Kültürel/Belgesel" kategorisinde Halkın Seçimi ödülünün bu yılki sahibi, internet adresinden yürütülen oylamalarla seçilecek. 22 Kasım'a kadar devam edecek oylama ile belirlenecek sonuçlar, 30 Kasım'da Venedik'te gerçekleştirilecek gala gecesinde açıklanacak.
Türkiye'nin dijital platformu Digiturk'te yayınlanmaya başlandığı 2006 yılından bu yana 60 kişilik dinamik çekirdek kadrosu ve 100'u aşkın bağımsız belgeselcinin katkısı ile özverili çalışmalarını sürdüren İZ TV, Türkiye'nin en çok izlenen belgesel kanalı olma özelliğini taşıyor.
"Avrupa'nın En İyi Belgesel Kanalı" da dahil olmak üzere pek çok ulusal ve uluslararası ödül ile ekranlara taşıdığı yenilikçi soluğun karşılığını alan İZ TV'yi Eutelsat TV Ödülleri'nde en iyi belgesel kanalı olarak desteklemek isteyenler 'bit.ly/Qp46wA' adresinden 22 Kasım 2012, Perşembe gününe kadar oylamaya katılabiliyor.