Maria’nın torunları İş Sanat’ta

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Efsanevi “Neşeli Günler” (The Sound Of Music) müzikaliyle tanınan Maria Von Trapp’ın torunlarının oluşturduğu The Von Trapps topluluğu, İş Sanat’ın bu sezondaki dünya müziği serisinin ilk konuğu. Grup, bu akşam, saat 20.00’den itibaren kültür merkezinde sevilen şarkılarını yorumlamaya hazırlanıyor. 

The Von Trapps, ülkemizde çok sevilen Pink Martini grubuyla “Dream A Little Dream” albümünde özel bir müzikal işbirliğine imza attı. Tüm zamanların en popüler müzikallerinden biri olan Neşeli Günler (The Sound Of Music) ile tanınan Maria von Trapp’in torunları, büyükannelerinden aldıkları müzikal mirası günümüze taşıyorlar. 

“Neşeli Günler” müzikalinde oynayarak 1997 yılında müzik hayatına adım atan grup, Pink Martini ile birlikte dünyanın farklı ülkelerinde konserler veriyor. Japon tangolarından Brezilya ritimli şarkılara kadar çok farklı tarzları buluşturan The Von Trapps’ın İstanbul konserinin biletleri, Biletix ve İş Sanat Ana Gişe’den temin edilebiliyor. Bilet fiyatları; 65 TL, 50 TL, 40 TL, 30 TL ve öğrenci 20 TL olarak belirlendi.