Oscar and the Wolf konseri 21 Ocak'ta

Yeni yılın en heyecan verici konserine geri sayım başladı. Oscar and the Wolf, 21 Ocak Cumartesi akşamı Volkswagen Arena'da sahne alacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Oscar and the Wolf’un, Volkswagen Arena'nın etkileyici akustiği ve izleyiciyi içine çeken siyah küp atmosferinde Pozitif deneyimiyle müzikseverlere buluşmasına sayılı günler kaldı! 

Son olarak Temmuz ayında “The Game” single’ını yayınlayan Belçikalı elektronik pop grubu Oscar and the Wolf, ses ve ışık performansları ile 21 Ocak Cumartesi akşamı Volkswagen Arena’da unutulmayacak bir konser deneyimi yaşatacak. Şimdiye kadar gerçekleşen bütün konserlerinin biletleri kısa süre içerisinde tükenen Oscar and the Wolf konseri için son biletler biletix.com ve Biletix satış gişelerinde.

Oscar and the Wolf Hakkında

2013 yılında çıkardığı “Orange Sky” single’ı ile dünya çapında bilinirlik kazanan, Gent çıkışlı elektronik pop grubu Oscar and the Wolf; 2 yıllık turnenin ardından, ilk uzunçalar albümleri Entity’i 2014’te yayınladı. Grup; Brian Eno, Florence and the Machine gibi önemli isimlerle çalışan Leo Abrahams’ın da katkıda bulunduğu “Entity” albümüyle Belçika listelerinde zirveye yerleşti. Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip Oscar and the Wolf, Montreux Jazz, The Great Escape, Rock Werchter gibi uluslararası festivallerde sahne aldı.