Salgueiro, fadonun kokusunu İstanbul’a taşıyacak

Sanatseverlerin özellikle Wim Wenders’ın “Lizbon Hikâyesi” filmiyle tanıdığı Teresa Salgueiro, bu hafta İstanbul’da konuğumuz olacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Sanatçı, yeni albümü “O Misterio”nun Avrupa turnesi kapsamında, 20 Mart Perşembe akşamı İş Sanat’ta bir konser verecek.

Henüz 17 yaşındayken Portekiz’in en ünlü gruplarından Madredeus’un sesi olan ve bu görevi 20 yıl sürdüren şarkıcı, fadonun ötesine geçerek Lizbon’un ruhunu yaşattığı sesi ve şarkılarıyla tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine sahip. Salgueiro özellikle, 2006 yılında yayınladığı ve Jose Carreras, Caetano Veloso, Angelo Branduardi gibi sanatçılarla işbirliği yaparak hazırladığı “Obrigado” albümüyle tanınıyor. Teresa Sagueiro, Avrupa turnesi kapsamında ülkemize geldiği yeni albümü “O Misterio”yla besteci-söz yazarı kimlikleriyle de sanatseverin karşısına çıkıyor. Şarkıcı, bu albümünün tanıtım konserleri kapsamında bugüne kadar Çin’den Tayvan’a, Brezilya’dan İsveç’e, İtalya’dan Meksika’ya pek çok ülkede sahne aldı.  Teresa Salgueiro’nun İş Sanat’ta saat 20.00’de başlayacak olan konserinin biletleri, İş Sanat Ana Gişe’den ve Biletix’ten temin edilebilir.