Zorlu’dan caz nağmeleri yükseliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Zorlu Center, caz ve dünya müziğinin sevilen yorumcularını sanatseverlerle buluşturuyor. Mekânda 27 Ağustos’ta Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars, 3 Eylül’de ise Dilek Sert Erdoğan Project sahne alıyor. Konserleri, Zorlu Center Meydan Katı Park Alanı’nda ücret ödemeden izlemek mümkün. 

Yaz konserleri kapsamında mekânın ilk konuğu Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars. Bolerodan salsaya merengueden çaçaya uzanan geniş bir repertuara sahip olan Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars, 27 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.30’da Zorlu Center Meydan Katı Park Alanı’nda müzikseverlerle buluşuyor. Konserde Sicimoğlu’na; vokalde Suami Ramirez, perküsyonda Adrian Guilarte Gonzalez, davulda İlke Devrim Duman, piyanoda Erman Türkeli, bas gitarda Alper Kılıç, trombonda Taşkın Akarsu, saksofonda Uğur Yeniyol eşlik ediyor. 

Son yılların güçlü kadın soul vokallerinden Dilek Sert Erdoğan (yanda, üstte) Zorlu Center’ın yaz konserlerinin konukları arasında yer alıyor. Sanatçı, geçen yılın sonlarında piyasaya çıkan ve ilgi toplayan projesi “Moments” ile 3 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.30’da Zorlu Center Meydan Katı Park Alanı’nda ücretsiz olarak hayranlarıyla buluşuyor. Tüm söz ve müzikleri Dilek Sert Erdoğan’a, düzenlemeleri ve müzikal direktörlüğü Genco Arı’ya ait olan “Moments”, Türkiye’de yapılan ilk özgün İngilizce ’soul’ albüm niteliğini taşıyor. “Moments” ile kısa sürede en çok ilgi gören caz albümleri sıralamasında üst sıralara yerleşen sanatçı, konserde 80'li ve 90’lı yılların unutulmaz kült şarkılarının soul/ jazz uyarlamalarından oluşan özel bir repertuarla sahne alıyor.