Aşırı yağlanma karşıtı OC8 Türkiye'de

‘Parlamayan cildin tadını çıkarın’ sloganıyla Seltek Estetik Çözümler distribütörlüğünde Türk tüketicisiyle buluşan OC8, tüm seçkin eczanelerde satışa sunuldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - ABD’li Ferndale Laboratories, ciltteki aşırı yağlanma problemine karşı geliştirdiği OC8'i Seltek Estetik Çözümler distribütörlüğünde Türk tüketicisiyle buluşturdu. 

Aşırı yağlanma karşıtı ürün OC8, formülündeki mikro-partiküller sayesinde ciltteki sebum dengesini sağlayarak, yüzdeki yağlanmayı kontrol altında tutmaya yardımcı olacak. OC8, aşırı yağlanma nedeniyle oluşan sivilce ve siyah nokta gibi her yaş grubunun kâbusu olan sorunlara da yeni bir çözüm oluşturacak.

Cildin doğal nem dengesini bozmadan yüzdeki yağlanma hissini azaltmaya yardımcı olan OC8, hassasiyet oluşturmadan, cilt altında herhangi bir soruna yol açmadan, cilt tonunu düzenleyerek daha pürüzsüz bir görünüm sağlamaya destek veriyor. 

'Parlamayan cildin tadını çıkarın' 

‘Parlamayan cildin tadını çıkarın’ sloganıyla Seltek Estetik Çözümler distribütörlüğünde Türk tüketicisiyle buluşan OC8, yağlanmayı kontrol altında tutma özelliği nedeniyle, üzerine nemlendirici uygulanarak makyaj altına ideal bir zemin oluşturuyor. 

Parfüm ve alkol içermeyen, non-komedojenik özelliğiyle siyah nokta oluşumunu engellemeye yardımcı OC8, tüm seçkin eczanelerde 78 liradan satışa sunuluyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir